Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

rowery

Polecane posty

Gość gość

poszukuje dwa fajne gorskie rowery.Czy cos mi polecacie?na jednym bedzie jezdzil maz z dzieckiem w foteliku,a na drugim ja. Moze ktos sie zna?i moglby cos polecic? zalezy mi aby cena nie byla zbyt wysoka..

Gość gość
up up

Gość gość
rowery z Decathlon , dobra jakoś , cena przystępna

Gość gość
to troxhe za duzo jak na jedwn rower.chcemy kupic dwa i jeszcze forelik do roweru. A jakie cent maja w dekatlonie?

Gość gość
no i ten drugi musi byc z bagaznikiem

Gość gość
up

Gość gość
.http://www.ceneo.pl/Rowery;017Gorskie_P2-107410;n1079.htm Na pewno unikaj wynalazków z marketów albo z amortyzacją z przodu i z tyłu za mniej niż 500 zl, bo to chinski szajs Niestety minimum 800-900 zł na rower trzeba wydac. czasem na Allegro mozna trafić na wyprzedaże, szczególnie posezonowe, ale akurt teraz sezon się zaczyna :)

Gość Cezary1222
popieram, w wielu supermarketach znajdziesz spokojnie rowery poniżej 1000 zł, ale obawiam sie, ze zbyt wiele Ci nie posłuża, niestety :( jeśli szukasz czegoś naprawde porządnengo na kilka dobrych lat to polecam http://www.cyklotur.com/rowery/gorskie-mtb/27-5-cala/p,ferrini-rower-r3-hdb-27-5-24v-czarny-mat-ferrini,353961.html jest uniwersalny jezeli chodzi o kolor i co najlepsze sprawdza sie na długie trasy, o ile takowe planujesz

Gość gość
Ja mam wygodny miejski rower i mercedesa wśród dziecięcych fotelików który się rozkłada do spania i daje radę nawet ośmioletnie dziecko wozić :P Kupiłam i użytkuję odkąd dziecko 8miesiąc skończyło Najlepsza inwestycja nie licząc wózka który też miałam świetny. Wózkiem zrobiłam setki kilometrów rowerem tysiące a dziecko cały czas mi towarzyszyło:P