Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość girraffa

Do osob roztrzepanych i niezbyt sumiennych jak radzicie sobie w pracy?

Polecane posty

Gość girraffa

Mi np jest bardzo trudno wykonywac nudne obowiazki, pracuje raczej zrywami- czyli wszystko mega szybko byle skonczyc. W sumie nie jest to najlepszy sposob. Jak udalo wam sie uporzadkowac te sprawy? W jakich zawodach pracujecie?

Gość garkotluk z powolania
wybieramy takie miejsca w ktorych jest to zaleta a nie wada

Gość wwrrr
Jestem perfekcjoniskta, jak cos robie to dobrze (i szybko) i sprawia mi to satysfakcje, wiec szukam miejsc, gdzie nie musisz byc idealnie bezbledna, ale doceni sie energie, dobre nastawienie. Nie jest dobrze, ale sobie radze.

Gość gość
ok, a w jakich miejscach to zaleta? bo raczej w biurze to nie bardzo przy dzieciahc jeszcze gorzej sie ,,roztrzepiemy,, w miejscach niebezpiecznych jak fabryka to wrecz zgroza nawet w kuchni mozna przypalic jedzenie lub kogos :) chyba tylko trener jogi lub fitness zostaje

Gość girraffa
no gdzie pracujecie?

Gość wwrrr
Ja sie nadaje do niektorych prac biurowych i kelnerko-podobnych, wiec bez szalenstwa.

Wykonywałam różne zawody. Przekonałam się, że pracując na odpowiedzialnym stanowisku więcej od siebie wymagam i chociaż nie ustrzegę się przed błędami jestem zadowolona, gdy słyszę pochwałę, szczególnie ze strony współpracowników. Teraz mam znacznie lżejszą pracę, ale staram się wykonywać ją sumiennie. Nie zawsze mi się udaje. Ale póki nie zawalam terminów wszyscy są zadowoleni;)

Ja też mam własny biznes, jestem merytorycznie dobra i rozumiem i dobrze wykonuję swoją pracę, problem w tym, ze jestem nieuważna, a w mojej branży przekręcone nazwisko czy jedno zero więcej to problem i to ogromny. Dlatego pani sekretarka musiała być bardzo uważna i skrupulatna.

Gość girraffa
a jaka to dziedzina kulko?

Gość girraffa
no rozumiem, jestem asystentka, wiec potrzebuje sekretarki heh