Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Rosjanie

Polecane posty

Gość gość

Dzisiaj Mialam wymiane zdan 0152 527 12 949 -Maja;) Dobranoc:)z kolezanka z ROsji,Ona strasznie jest zadowolona z tego ze Putin "odzyskal" Krym Powiedzalam ze nie podoba mi sie to i ze skoro robi dobrze moze zabrac znowu jakas czesc kraju gdzie mieszkaja rosjanie(mieszkamy Obie w DE)Skoro Tak sie cieszy to po Co przeprowadzila sie tu???ostatnio mam Systems do Rosjanow.co o noch sadzicie???

Gość kelner z Rewala
kto nie plakal po smierci stalina niech sie natychmiast przyzna

Gość gość
Kolegujemy sie Ale teraz dystans sie wytworzyl miedzy nami...jestem rozbita bo to Fajna dziewczyna Ale jestem bardziej sercem za Ukraina

Gość gość
Powiedzalam ze nie podoba mi sie to ---- ---- Następna idiotka. A dlaczego nie podoba ci sie TO? Co my Polacy mamy wspolnego z jakims Krymem?

Gość gość
A mi sie NIE PODOBA kolor pomaranczowy.I co z tego?

Gość gość
no racja, ze to nie powinna byc nasza sprawa, niech putin rzadzi sie na swoim terenie, a im dalej polacy beda sie trzymali z dala od tego konfliktu tym dla nas lepiej.

Gość gość
Czyli dla was to Nic strasznego??mnie smierc lidzi boli i Prosze mnie nie obrazac mam prawo wyrazac swoje zdanie...

Gość gość
sami sie na ta smierc pchali, jak im zapal opadal to dostawali dofinansowanie z usa, z niemiec i dalej w ogien. mi tam tych banderowcow nie szkoda, tyle tysiecy polakow wybili, torturowali w czasie rzezi wolysnkiej, to ta sama nacojalistyczna organizacja narobila dymu ktora wybila 60 tys polakow. oni to sie nie szczypali w ogole z polakami, gineli wszyscy rowno, mezczyzni, kobiety, dzieci i niemowleta.

Gość gość
Ojej boli cie smierc ludzi? :D Szkoda ze ich nje bolalo to jak nas wyżynali w pień podczas II wojny swiatowej. I do dzisiaj Tymoszenko i Janykowicz stawiaja pomniki banderowcom ktorzy sa okrzyknieci narodowymi bohaterami. Mam to w d***e. Jak dla mnie Rosja moze zagarnac cala Ukraine a ich wybic. Szkoda to mi jest pasazerow lotu MH 370 ktory zaginal a nie jakichs ukraincow.

Gość gość
Tu Chodzi o to ze on sobie zagarnia jak chce i Rosjanie strasznie sie ciesza...moze byc Tak ze Pitin bedzie chcial wiecej i wiecej...Co myslicie o Rosjanach????macie dobre relacje???

Gość gość
To jest jego "terytorium" i Putin sobie nie pozwoli zeby mu sie na jego terenie NATO rządziło. Przylazi taki Obama i juz nowy ukraiński rząd swoimi obstawia. Zachód to zachód a wschód to wschód i tak ma zostać. Miej pretensje do USA o ta sytuacje na Krymie.

Gość gość
A to czy lubimy ruskow czy nie to nie ma nic do rzeczy tutaj. Ja nie lubie ani ruskow ani Ukraińców, Polska to jest śmieszna z tym wtrącaniem sie miedzy największe mocarstwa militarne na świecie, chyba chcą przy okazji po d***e dostać..

Gość gość
Opinie,to mozna miec,ale to bezustanne wtracanie sie naszych politykow jest poszukiwaniem problemow.

Gość gość
Czy Co lepiej nie wypowiadac swojego zdania??? Tylko siedziec cicho??? Gowniara ma 22 lata a ja 30 i nie Lubie jak ktos sie cieszy z czyjegos nieszczescia.... Tyle

Gość gość
Ty,to sobie mozesz opinie wyrazac i o lodach truskawkowych...Ministrem nie jestes !