Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

wytłumaczcie mi logikę.....

Polecane posty

Gość gość

wystawiania na allegro rzeczy za złotówkę albo dwa. przecież dojechanie lub dojście do poczty to już strata. (pieniedzy na paliwo, czasu).

Gość trup w szafie
miejsce w szafie robisz

Gość gość
Koszt wystawienia danej rzeczy przekracza złotówkę więc też nie wiem komu się to opłaca

Gość gość
no dokladnie, a przeciez jezeli chcesz miejsce w szafie zrobic to lepiej oddac do caritasu niz sprzedac za zlotowke. przeciez tym sie ludzie chyba nie wzbogaca...

Gość gość
zacheca licytujacych, ja tez chetniej licytuje tam gdzie cena od 1 zl niz od polowy ceny rynkowej - za uzywke...

Gość gość
caritas to zlodzieje potem Twoje ciuchy na rynku mozesz znalezc. Albo wlasnie na allegro.

Gość gość
dokladnie - panie w mopsie albo caritasie najpierw wybierają dla siebie co lepsze. a potem część sprzedają i kasa dla nich! wiem od Pani pracującej w mopsie - chcialam jej dac troche rzeczy powiedziala ze nie warto., lepiej zebym znalazla jakas osobe co potrzebuje i bezposrednio dala.

Gość gość
To nie z caritasu sprzedaja,tylko z tych drugich kontenerow z ta buźka narysowana,co stoi obok kontenera caritasu przewaznie ,i niby to ubrania dla fundacji a to pic na wode.

Gość gość
nie wazne, chodzilo mi o to, ze lepiej oddac komus, kto naprawde potrzebuje, niz sprzedac za zlotowke. to fakt, ze moze to kogos zachecic, ale bardzo duzo z tych rzeczy rzeczywiscie sprzedaje sie za zlotowke, bo nie ma zainteresowania - pewnie glownie dlatego, ze tych rzeczy jest tak bardzo duzo, ze juz nie wiadomo w czym wybierac

Gość gość
No raczej licza na wiecej niz 1 zl a jak ciuszki fajne to znajda sie chetni i beda podbijac

Gość Larysa z Prowincji
do caritasu niejeden nie pojdzie, zreszta te osrodki sa tylko w niektorych miejscach a na allegro upoluje okazje kazdy i wszedzie :D

Gość gość
ja zawsze wystawiam za zlotowke, a i tak nigdy nie sprzedalam za mniej niz 28 zl. No ale ja wystawiam markowe rzeczy w idealnym lub bardzo dobrym stanie, ze dwa razy wystawilam troche gorsze ale w paczce i za kazdym razem zarobilam okolo 150 zl.