Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

gdzie na wakacje

Polecane posty

Gość gość

Witam dziewczyny,może wy mi pomożecie.Chcemy z meżem,córką(4 lata) i teściową jechać na wakacje,ale kompletnie nie wiemy gdzie.Może znacie jakieś fajne miejsca?Chcielibyśmy wynająć domek,Najlepiej,żeby byly atrakcje dla dzieci gdzieś w pobliżu.Może gdzies w górach,podoba mi się dolina Chochołowska,ale nie wiem czy to najlepszy pomysl z czterolatką.Teściowa choruje,wiec raczej wedrówki po gorach odpadają.Czekam na wasze propozycje,Może jakieś miejsce gdzie są piekne łąki itp

Gość gość
a moze Bory Tucholskie? lasy, jeziora? w Charzykowych sa domki fajne. jest co pozwiedzać. skoro dłuższe wędrówki odpadają to może lepiej nad morze? ja kocham góry, ale skoro macie siedzieć na miejscu w zasadzie to chyba lepsza woda :)

Gość gość
Polecam stare jablonki super

Gość gość
Na kaszuby polecam ośrodek Sudomie ,pięknie lasy jeziora mozecie tez skoczyc nad morze idealne miejsce dla dzieci bezpieczne czyste ,ja mieszkam w Gdańsku ale od lat jeździmy na kaszuby nad jeziora ,najlepszy odpoczynek chociaż czynny bo wędrówki,rowery ale i tak jest super ,polecam.

Gość zuzannaanna
My w czerwcu jedziemy do Mielna na 6 dni. Oprócz tego chcielibyśmy zwiedzić w końcu Warszawę. Przymierzamy się do tego od roku i jakoś nie możemy tam dojechać;) Znalazłam już hotel na http://www.hotelatos.pl/ i mąż ma po niedzieli robić rezerwację na weekend majowy lub koniec sierpnia:)

Gość Justann
Szczerze móiąc to nie polecam w sezonie żadnych miejsc mega turystycznych, a Zakopane do takich się zalicza. Tym bardziej jeśli nie zamierzacie chodzić po górach. Piszesz o tym, że interesują Cię atrakcje dla dzieci, ale pytanie co rozumiesz przez atrakcje? Bo dla jednego będzie to plaża lub basen, dla innego kino 5D. W Polsce jest wiele pięknych miejsc, które warto zobaczyć. Jeśli mowa o górach to spokojniejsze będą na pewno Pieniny albo Góry Stołowe.

Gość gość
Ja w Polsce jeżdże wyłącznie w góry, bo nad naszym morzem nigdy nie ma gwarancji pogody - może padać bite dwa tygodnie i tylko dzieciom przykro. Nad morze jeździmy do Chorwacji lub Bułgarii, przynajmniej jest ciepło, a cenowo wychodzi w sumie podobnie, z tym że dalej.

Gość aniaj90
Rok temu byliśmy nad Bałtykiem w Polsce i pogoda była dobra, jednak mimo tego w tym roku chcemy odetchnąć od plażowania i spędzić wakacje na sportowo w ośrodku wypoczynkowym Łubinowe Wzgórze niedaleko Nałęczowa. Mają tam szeroką ofertę aktywnego wypoczynku, od wycieczek rowerowych po spływy kajakowe i inne sporty, o czy więcej na stronie : http://lubinowe.pl/atrakcje-turystyczne/chcesz-spedzic-czas-aktywnie/

Gość Sorkini
Zdecydowalismy sie w tym roku na Turcje :) OBY sie udalo!:) Myslalam o ofercie z Ecco Holiday, bo wydaje sie,ze calkiem rozsadne warunki sa :)

Gość gość
najpiękniejszą częścią Polski jest dla mnie Biebrzański Park Narodowy.... polecam

Gość gość
hej, a czy ktos wynajmowal moze jacht? bo wlasnie jedziemy na mazury, chcemy wynajac stad jacht www.evita-jacht.pl ale nie do konca sie orientuje w tym wszystkim, moze ktos pomoc?