Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość studentka 3 roku

Pobiłam się ze współlokatorką

Polecane posty

Gość studentka 3 roku

Jestem podminowana ze względu na zbliżający się okres. Siedzę sobie, słyszę, że poszła do kuchni. Zaczęła walić garami, trzaskać szafkami i ch*j wie co tam jeszcze robić. Nie dawałam już rady. Mówię no nieee no nie wyrobię. Otworzyłam drzwi i krzyczę "hola hola sama w mieszkaniu nie jesteś, trochę kultury i szacunku do uczącej się osoby!" a ona do mnie: "a co ja niby takiego robię?!" a ja podeszłam do niej i mówię, że "zakłócasz ciszę i nie pomagasz mi w nauce. Da się ugotować obiad bez wrzawy, spróbuj. I proszę mnie przeprosić." a onaaa "luz", odwórciłam się wychodzę z kuchni i słyszę "p********a ksieżniczka" odwróciłam sie, podeszłam i z******am jej w twarz z liścia :D a ona mnie złapała za szyję i zaczęła dusić, myślałam, że umre!!! Jakimś cudem kopłam ją prosto w c**ę :Dtak ze się zgięła w pół, na koniec ją oplułam i uciekłam do pokoju, szmata jedna :D

Gość kot ogrodnika
chwalisz sie czy zalisz>? nawiasem mowiac zadzwon na niebieska linie 🖐️

Gość studentka 3 roku
zadzwonię zaraz na policje jak tak bedzie dalej. ona juz od dawna działa mi na nerwy.

Gość gość
Ostra pipka jestes:-)

Gość gość
Idiotka, skoro sama dobrze wiesz ze jestes podminowana, to chyba zdajesz sobie sprawę ze to co zrobilas jest głupie. Ty tez sama w mieszkaniu nie jestes, wspollokatorka chciala sobie ugotowac obiad, przeciez nie robila jakies hucznej balangi. P******* cie? na jej miejscu zglosilabym to na policje

Gość MiRena__
gratulacje nastepnym razem z uwagi na zblizajacy sie bol glowy z***b jej w oczy a kolejnym z uwagi na zblizajaca sie grype oblej ja kwasem tez uwazam ze jak isc to tylko na calosc

Gość gość
Ile masz wzrostu? 50kg bokserka. Jak nie pasi to sie wyprowadz a nie jak menelka

Gość studentka 3 roku
hałasowała i robiła to specjanie!!! mozna to odróżnić!!! poza tym wyzwała mnie i jak zwracałam jej uwagę to podeszła do tego olewczo. Należało się ******** jednej i przestańcie jej bronić

Gość gość
Menelka

Gość studentka 3 roku
jeb/cie się wszyscy, naiwniacy :D prowo :D 🖐️

Gość gość
Ile masz wzrostu?

Gość studentka 3 roku
164 cm idioto!!!!

Gość gość
Wkońcu. 50kg przy 164 to dobry wynik. Jaki masz kolor włosów?

Gość gość
Szkoda, ze cię nie udusiła.