Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Moja przykra sytuacja ze zbokiem

Polecane posty

Gość gość

Muszę się gdzieś wyżalić... Parę dni temu wracałam wieczorem od koleżanki. W autobusie średni tłok, nagle poczułam że ktoś się o mnie ociera, zobaczyłam że stoi za mną facet około 40. Zrobiło mi się wstyd i poszłam w tył autobusu. On za mną i tak stoi obok. W końcu wysiadałam, a on o zgrozo za mną. Niestety muszę przejść kawałek przez park i chciałam jak najszybciej i przewróciłam się o korzeń drzewa. I ten facet mnie dopadł w tym momencie :( Powiedział abym była cicho to nic złego mi nie zrobi. Ściagnął mi spodnie i majtki i zaczął ocierać sie o moją cipkę :( Jak na złość zaczęła mi puszczać soczki i zrobiła się bardzo wilgotna i to go zachęciło :( Rozłożył szerzej moje nogi i włożył mi go :( Zaczął mnie poruszać, trwało to około 5 minut potem go wyjął i wyleciała mi z cipki sperma jego:( Wyjął chusteczkę i ją wytarł i zaczął mi lizać cipkę. Jak na złość było mi bardzo przyjemnie, wyczuł że mi się podobało i znów mi go włożył :( Tym razem poruszał mnie dłużej, powiedziałam żeby nie w cipkę bo przecież mogę zajść w ciążę a on i tak mi się spuścił w cipkę :( Wstał i kazał się ubrać, potem powiedział że odprowadzi mnie do domu :( I teraz wie gdzie mieszkam :( Pomocy co robic? :(

Gość gość
Zostań bajkopisarką. Masz wyobraźnię, ale podszkól się, bo talentem nie grzeszysz.

Gość gość
ale zbocur ma fantazje,zg****ił bym cie metalową pałą brudasie

Gość gość
o facet pisał i do tego po 50 tce , znam tego kafateriana, zboka

Gość gość
a mi się marzy seks do cipki z nieznajomym.

Gość gość
Kto pobzyka moją p***ę?