Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bursztyneczka 32

moj facet sie ozenił

Polecane posty

Gość bursztyneczka 32

Była wielka miłość , a po 3 latach znalazł sobie dziewczyne i był na dwa fronty. Odeszłam. Powiedział ze nie chce dziecka jeszcze i poważnych planów. Poznał ukrainkę zaszła w ciąże ożenił się niedawno a po 3 dniach po ślubie zaczął się kontaktować. Dodam że nawet co miesiąc szukał kontaktu a ja zerwałam to, chciał na seks, odnowienie relacji no i ten szokujący szybki ich ślub . Co myślicie? po co znowu mnie zaczepia w kilka dni po swoim ślubie

Gość gość
Pewnie żałuje ślubu, dobrze tak frajerowi.

Gość gość
pytanie za kogo on Cię ma skoro uważa, że może coś wskórać. chyba cieszysz się, że nie Ty jesteś jego żoną

Gość bursztyneczka 32
szok czujesz to? jestem przeciwieństwem jego zony. Zawsze dbałam, liczyłam sie z nim, zabezpieczałam, a tam wpadka a ukrainki nie zostawi poki co. Nie odpisałam mu, nie wiem , nie chce i nie moge

Gość bursztyneczka 32
teraz tak. cieszę się. Bo wiem ze to wielki babiarz. Myśle ze teskni za mną, a ożenil się z nią. To absurd. Faceci to idioci

Gość bursztyneczka 32
byłam mocno za nim, bardzo. Zakochana i wpatrzona, zaczęła go inna podrywać i wybrał tamtą. Dał by mi spokój. nie pomaga mi to w niczym

Gość gość
jak sie z nia ozenil to zapomnij o nim, nie docenil cie, wiec niech spada

Gość gość
ma co chciał, teraz niech żałuje kogo stracił :) moim zdaniem dobrze, że nie odpowiedziałaś, niech się swoją rodziną nową zajmuje a nie Tobie d**ę zawraca. w ogóle jaką on ma moralność... masakra. jeszcze gotów pomyśleć, że będziesz na każde jego zawołanie, zero klasy i odpowiedzialności z jego strony. o szacunku do Ciebie nie wspominając

Gość bursztyneczka 32
wiem. Ale myślę jak mu napisać i co ,żeby nie szukał kontaktu, nie zostawiał wiadomości. On myśli że to mnie nie boli? od 10 miesięcy co miesiąc szuka kontaktu. Mimo że jest z nia. chce przyjechać spotkać się. Teraz znowu zaczepka

Gość gość
a co on wlasciwie od ciebie chce? spotkac sie po co?

Gość bursztyneczka 32
no właśnie. On jej daje wszystko , a ja mam być na zawołanie, pocieszanie, rozmowy, mam słuszne uwagi i znam się na ludziach. No właśnie tamta go wciągnęła a on probuję mnie wykorzystać. masakra

Gość bursztyneczka 32
na razie zaczepia co u mnie. Ale jak odpowiem to zawsze kończy się to ochota na seks itd. nie wiem.. ale myśle ze robi grunt pod spotkanie ewentualne

Gość Sylvia ta dobra
Zejdź na ziemię. Co to w ogóle ma znaczyć "mój facet"? Od rozstania on nie jest już żaden twój. Żyjesz w świecie fantazji. Kontaktuje się, bo mu na to pozwalasz, bo nadal coś do niego czujesz. Najlepiej zostań jego kochanką, bo widać, że jadłabyś mu z ręki. Dobranoc.

Gość bursztyneczka 32
nie odzywam się od tych miesięcy

Gość bursztyneczka 32
nie pozwalam. Nie pisałam nic. BIerze numery od moich kolezanek.

Gość gość
Ha ha ;)

Gość bursztyneczka 32
czuję. Kocham go bardzo. Tęsknie. Bo z dnia na dzień tego się nie traci. Ale on o tym nie wie.Muszę z tym żyć. Kiedyś przejdzie

Gość bursztyneczka 32
A żebyście wiedzieli, że bym mu dała! Wiecie co to prawdziwa miłość? On wie i ja wiem! Zostawcie nas i nasz związek, a tamta to zobaczy co ją czeka! Ja mam jedną przewagę... piękne piersi, zawsze je kochał:(

Gość bursztyneczka 32
Zresztą nieważne. Niepotrzebnie tu pisałam, tu sami zawistni ludzie siedzą

Gość bursztyneczka 32
ktos sie podszywa pode mnie!! 3 górne posty to nie ja!!!!!!!!!!!

Gość bursztyneczka 32
coś czuję do niego . wspaniale chwile i nie moge uwierzyć ze ten ślub był

Gość gość
Jak to po co? Nigdy nie słyszałaś, że mężczyźni lubią wracać do eks do seks? Tak jest łatwiej, nie trzeba nowej bajerować i inwestować w nią pieniędzy na randki, żeby w końcu zgodziła się pójść z nim do łóżka. Traktuje Cię niestety jako takie seks-pogotowie, które jest bardziej przydatne, kiedy kobieta jest w ciąży lub tuż po porodzie i nie może iść do łóżka.

Gość bursztyneczka 32
No wlasnie o to chodzi moze.5 miesiac ciazy.porod nie dlugo

Gość bursztyneczka 32
Ja tez traktowal ale wpadla i sie ozenil .niezle co nie!

Gość gość
daruj sobie takiego typa, po paru latach zakreci sie kolo innej , he dobre sobie , babiarz jeden

Jakby koleżanka wbrew mnie podała byłemu mój nowy numer telefonu to by dostała porządnego kopa w tyłek.Nie odzywaj się,nie reaguj albo napisz mu tylko,że u Ciebie wszystko wspaniale,że jesteś szczęśliwa i tyle.