Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy warto wyjechac na zwiedzanie do Edynburga

Polecane posty

Gość gość

siemanko :-) chcce na wolnym w maju 4dni pojechac gdzies i pozwiedzac inne rejony UK mieszkam w Londynie troche daleko do Edynburga ale moze znajde jakies tanie loty ale powiedzcie mi czy warto czy jest to interesujece miasto ? czy moze lepiej wybrac hrabstwo Devon i miasto Torquay co doradzicie ?

Gość ex_debill_konkubina
nie, nie warto, ja raz pojechałam i wróciłam tylko po walizki, żeby się w Edku osiedlić;) więc uważaj - Edynburg wciąga;)

Gość szkotka uk
ja tez z Edynburga. Piekne miasto...zreszta nie bylabym tu juz 10 lat jakby nie bylo sliczne...

Gość gość
Edek jest okropny. Brudny, zimny, pochmurny, deszczowy. Brrrr. Tylko depresji mozna tam dostac. Zdecydowanie nie polecam.

Gość gość
Pewnie ze warto!!!! Zawsze warto zwiedzac, poznawac nowe miejsca. A Edynburg piekny!!!

Gość gość
Mi bardziej podoba sie Edynburg niz Londyn. W sumie to Londyn mi sie w ogole nie podoba..

Gość ex_debill_konkubina
porównywanie Edynburga do Londynu jest sporym przegięciem;)

Gość gość
A dlaczego? Odpowiada mi bardziej klimat tego miasta, architektura i jego polozenie. Poza tym mam swoje osobiste powody :)

Gość gość
Ja jade do Edynburga za pare miesiecy z kolega Szkotem wiec to on bedzie moim przewodnikiem. Wiem jedno : ide do zoo zobaczyc pandy i obskoczymy kilka pubow z dobra muzyka.

Gość gość
Tak!;-)

Gość gość
miasto Torquay to taka imprezownia dla wieczorow panienskich i kawalerskich glownie. przyjemna okolica, ale nie pozwiedzasz, a wieczorem pelno pijanej mlodziezy i nieco starszego towarzystwa. Ale ogolnie po Devon mozna pojedzic tez.

Gość gość
Zoo w Edynburgu jest średnie, szczerze mówiąc:) Dla dzieci super, ale dla dorosłych, hmm. Już lepiej odwiedzić Deep Sea World. Ale wieczory na Starym Mieście mogę z ręką na sercu polecić:) Jest dużo fajnych pubów, niektóre z muzyką na żywo. (jazzBar chociażby-świetny) Jeśli lubisz galerie i muzea-Edynburg także Cię nie zawiedzie)

Gość gość
Edek jest okropny. Brudny, zimny, pochmurny, deszczowy. Brrrr. Tylko depresji mozna tam dostac. Zdecydowanie nie polecam. No wiesz co:) Zimny i deszczowy owszem, jak się zimą zwiedza. To prawda, że w ciągu dnia masz cztery pory roku, ale latem i wiosną jest przyjemnie. Aha i nie jest brudno.

Gość gość
Lubie galerie i muzea a zoo nie jade odwiedzic bo jest jakies cudowne, tylko po prostu, w kazdym miescie musze do zoo isc. No i pandy wielkiej na zywo jeszcze nie widzialam.