Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Czy jestem dziwna

Czy każdy facet chce żeby mu robić loda?

Polecane posty

Gość Czy jestem dziwna

Nie wyobrażam sobie robić loda facetowi. Czy każdy tego chce? Nie wiem, ale mi wydaję się to trochę "dziwne". Nie wiem czy też ja bym chciała żeby ktoś mi robił minetkę, a z tego co czytałam piszą, że lubią to robić, ale ja bym raczej nie chciała. Raczej chyba nie. Czy jest ktoś kto myśli jak ja? Czy może jestem jakimś dziwadłem? Nie wiem o co tym wszystkim myśleć :(

Gość gość
Każda sie szanująca kobieta powinna robic loda z połykiem albo przyjmować na twarz. Nie robią tego tylko szmaty !

Gość gość
Może za mało Ci płaci?

Troche dziwadlo :) Każdy Zawsze i wszędzie :) Tak samo sprawia nam przyjemność robienie Wam dobrze. Takie jest mój zdanie.

I jak chcesz pogadać to napisz zdradliwy27@interia.pl, unikniemy z*****ych troli :)

Gość mokry motylek
każdy.

Gość w_sam_raz
Zdradliwy zgodze sie z Tobą, bez orala nie ma gry wstępnej i seksu w ogóle. Do dziwnej skoro masz takie obawy to znaczy, ze nie masz zaufania do partnera, bo kochający będzie uwielbiał swoja kobietę za brak pruderii w łóżku. Ja swoja szanuje i kocham ze wszystkich sił i nie przeszkadza nam to że jak kończe to czasem spuszczę sie jej na twarz albo do ust. Tak samo ona może nawet mi nasikać i tak ją bedę kochał bo drugiej takiej nie znajde

Gość gość
nie ja trafiłam na takiego który nie lubiał, wolał stosunek waginalny

Gość gosscc
moj facet lubi jak mu loda robię, a kochanek uwielbia... a ja uwielbiam minetki... wiec to jest normalne ; ) raz sprobujesz, nie bedziesz chciala przestac !

Gość gość
to ja jestem jeszcze dziwniejszy, bo robienia loda mnie nie kręci za bardzo, ale nie wyobrażam sobie seksu bez zrobienia dziewczynie minetki :)

Moze nie lubił, bo miał jakiś wcześniejszy uraz. Jakas panna wcześniej zrobiła to mało umiejętnie i tak mu w głowie zostało.

Gość Czy jestem dziwna
Szczerze mówiąc, chyba mnie to trochę brzydzi. Gra wstępna, może opierać się na samym dotyku. Od odpowiedniego dotyku ...... :)

Na szczęście jeszcze nie spotkałem takiej która miałaby opory przed braniem do buzi :classic_cool:

Do tego trzeba się mentalnie przestawić, wyzbyć się uprzedzeń i kompleksów. Żeby cieszyć się takimi pieszczotami trzeba pokochać swoje ciało, nauczyć się, że zostało ono stworzone dla przyjemnośc***artnera, a przede wszystkim WŁASNEJ.

Gość gość
bez minety to nie ma gry wstępnej, ale z loda mogę zrezygnować.

Gość gość
anezka ma razje ten opor to tylko w głowie ci siedzi i przeszkadza

Gość gość
jakby ci ktoś zrobił porządną minetkę, to przestałoby cię to brzydzić i sama prosiłabyś się o jeszcze :)

Gość Czy jestem dziwna
No nie wiem :( Po za tym, wy chyba chcecie do minety wygolona na zero? Po za tym wy połykacie soki?

Kiedyś miałem dziewczynę,mktora miała opory przed mineta. Szybko zmieniła zdanie :) wystarczy na początek zrobic to delikatnie, dwa palce do pochwy a językiem pieścić lechtaczke i jest odlot. Dziewczyna podniecony na maxa a i u faceta sprzęt sie pręży. Co do owłosienia to każdy ma swoje preferencje.

Gość Czy jestem dziwna
Nie potrzebuje tego do gry wstępnej, problem w tym, że wszyscy inni tego chcą :(

Gość Czy jestem dziwna
Tym bardziej, nie chce robić loda :(

Gość gość
bo lizanie cipki to super przyjemna sprawa :) w soczkach nie ma nic nieprzyjemnego, sama słodycz... i wcale nie musi być wygolona ;)

Gość gość
Nie jesteś dziwna, jesteś p*****lnięta

Gość gość
10:23:44,pozdrawiam.Jadę rozejrzec się za jakąś pracą.Odezwę się i podam adres ...po południu.Cześć moja miła koleżanko i życzę ci miłego dnia.

Gość Czy jestem dziwna
Może i jestem. Chyba muszę znaleźć kogoś tak samo p********tego jak ja :) o ile tacy istnieją :(

Gość gość
to że nie chcesz robić loda ok, twój wybór, ale dlaczego nie dasz się polizać? Próbowałaś kiedyś tego że tak z góry zakładasz że to nie fajne?

Moim zdaniem twoja "dziwnosc" to po prostu skrępowanie. Nie czujesz sie swobodnie przy partnerze. Sex oralny to jest mega przyjemność dla obu stron. Robienie minety nie musi sie kojarzyć z maczaniem całej gęby w twoich sokach, tak samo robienie loda od razu z zachlapana twarzą przez sperme, połykanie po samo gardło itp. Można delikatnie, subtelnie - na swój sposób.

Gość Czy jestem dziwna
Może :( gościu: nie próbowałam tego, dlatego właśnie, że nie chciałam, mój chłopak mnie namawiał, ale nie chciałam, ani lizać, ani być lizaną.

Oral jest cudowny, każdy na początku ma opory, ale to sama przyjemność. Jeśli oczywiście facet dba o higienę, bo to podstawa. Zresztą kobiet tez to tyczy. Zanim powiesz nie spróbuj chociaż raz. Zagwarantuj sobie komfortowe warunki. Nie musisz przed nim klęczeć. Zawsze on może się położyć, ty odwrócisz się twarzą do jego stóp, możesz zgasić światło. Dzięki odpowiedniemu podejściu i odrobinie dobrej woli możesz się stać mistrzynią lodzika. A to zaszczytny tytuł w oczach swojego kochanka.

Gość gość
to teraz z inne beczki... jakie masz kompleksy? Bo to co mówisz to żaden powód by tego nie robić, coś siedzi w twojej głowie i ma to związek z twoją osobą i twoim ciałem, nie akceptujesz sama siebie i stąd pewnie te zahamowania. Miałem podobną dziewczynę, po miesiącu już sama rozkładała nóżki do lizania, a po 3 bez problemów robiła loda :) to kwestia wspólnej akceptacji, zaufania.