Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ppatiix

Powiększenie piersi. Doradźcie proszę gdzie i u kogo? Sytuacja krytyczna.

Polecane posty

Gość ppatiix

Witajcie, Czy mogę Was prosić o polecenie dobrego fachowca? Boję się cholernie, przyznam szczerze jestem przerażona, że coś pójdzie nie tak, ale muszę podjąć takie kroki. Po urodzeniu,wykarmieniu dwójki dzieci i schudnięciu 30kg w rok mam dwa małe, szeroko rozstawione worki (prawie sama skóra, miseczka A przy szerokiej klatce - pod biustem 75cm). Jestem sportowcem, po założeniu topu sportowego czuję się jak mężczyzna:( Mając 13lat miałam większe i jędrniejsze piersi. Jestem załamana. Chociaż się boję, to jedynym moim marzeniem jest poczuć się kobietą. To siedzi głęboko w psychice. Wstydzę się nawet rozebrać przed własnym mężem:( Proszę Was serdecznie o pomoc. Naprowadźcie mnie na dobrą klinikę. Ile mniej więcej trzeba zapłacić za powiększenie piersi ( niedużo, nie chcę wielkich) ? Będę wdzięczna za pomoc!

Gość gość
75 to jeszcze nie szeroka klata, normalna, standardowa. Może masz 65B lub nawet 32C skoro jęczysz, że cycki takie małe?

Gość ppatiix
Nie, mam 75A ( w niektóre modele AA nawet się zmieszczą) .Szeroko rozstawione piersi. Po podniesieniu rąk do góry czy rozłożeniu na bok piersi znikają. Po założeniu topu jestem praktyczna płaska. Oprócz tego, że piersi mam malutkie, to jeszcze strasznie obwisłe. Jak się pochylam to wisi jakby sama skóra. Myślisz, że to moje widzimisię? Jakaś pieprzona fanaberia? Że jestem masochistką i lubię się kroić? Nigdy w życiu nie pomyślałam, że będę postawiona przed takim wyborem. Nie jesteś w takiej sytuacji, to nie wypowiadaj się. Hejterom dziękuję. Pytałam tu o rady, a nie o krytykę i jakieś jasnowidztwo.

Gość gość
Dr Furmanek Czechy juz niedługo do niego jadę. Poczytaj na kafe o nim. Konsultacje mialam meilową. Czytalam dobre opinie no i nie daleko granicy, mozna dojechać taxi. Jak będę po to się odezwę

Gość gość
A i jeszcze jedno cenowo o połowe taniej niż w Polsce ;)

Gość gość
jak masz rzeczywiście 75 cm pod biustem, to powinnaś kupować staniki o obwodzie 70 albo i 65. to wprawdzie nie rozwiąże twojego problemu, ale w lepiej dobranym staniku biust wygląda lepiej. za luźny stanik, to tylko taka przykrywka na biust i w ogóle nie modeluje

Gość gość
Gościu z 16:44 - Pisząc 75A miałam na myśli rozmiarówkę Ewy Michalak, bo ona ma ścisłe obwody. W brytyjskiej mam 32(70)C, ale też nie we wszystkich, bo niektóre modele są tak ścisłe, że muszę brać 34(75)A. Do tego muszę nosić staniki szerokofiszbinowe, stąd ten większy obwód, bo często przy 32C fiszbina nie celuje w środek pachy. Po założeniu dobrego biustonosza i wygarnięciu tych worków jako tako jeszcze wyglądam, ale często muszę założyć top sportowy, a wieczorem się rozebrać i wtedy znów pojawia się ten widok płaskiej klaty (jestem do tego umięśniona, na brzuchu odznacza się już 6pak, oczywiście kobiecy) no i wiszącej niemalże samej skóry:( Dlatego chciałabym się zoperować, bo popadam w jakąś depresję. Nawet mąż nie ma nic przeciwko i powiedział, że sprzedamy moje auto, żebym przestała płakać po nocach i nie wstydziła się kiedy mnie tam dotyka. Nawet nie ma sobie czego pomacać:) Gościu z 14:10 - Widziałam właśnie temat o Furmanku. Zarejestrowałam się też na beuatywpolsce.com, żeby znaleźć więcej info o lekarzach. Jedyne czego boje się, to ta odległość. Niby nie mam daleko, bo z 330km, ale mam dwójkę małych dzieci, nie wiem jak to będzie z noclegiem, ze ściągnięciem szwów, a w razie komplikacji co dalej...Serdecznie proszę o więcej info na temat organizacji, jak to w praktyce wygląda, taka podróż i co się dalej dzieje po operacji...Będę bardzo wdzięczna!

Gość gość
Skąd jesteś jesli można wiedzieć?

Gość ppatiix
Włocławek, mówi Ci to coś?

Gość gość
Ja nie mam prawie w ogóle piersi tez sie wstydzę np na plazy mam kompleks przed mężem tez sie wstydzę mam sporo pieniędzy bo dobrze zarabiam i zaoszczedzonych już mam dość sporo , ale jakoś nie zależy mi na sylikonach.

Gość ppatiix
uuup.