Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Płukanie ręczne po pralce...

Polecane posty

Gość gość

Pralka odmówiła działania... Zdarza się. Problem w tym, że nie chce wypłukać prania z proszku i odwirować, po prostu program dalej nie idzie. I teraz moje pytanie... Jak już uda się ją otworzyć (bo nie chce oddać prania, więc ubrania leżą tam w wodzie z płynem), to pranie mogę przepłukać normalnie, jakbym prała od początku w rękach, czy trzeba coś kombinować? ;/

Gość gość
jesli wyprala to tylko wyplukac w czystej wodzie potem z plynem i wykrecic jesli wody nie chce spuscic to pewnie pompka siadla

Gość gość
Tak zrobię :) Próbowałam włączyć sam program płukania albo wirowania, ale tylko stała i buczała, jakby nie mogła w ogóle dojść do tej części prania. Na moje oko w bębnie jest woda z proszkiem. Już wcześniej zgłaszaliśmy problemy właścicielowi, kazał prać normalnie i jak dojdą nowe "objawy", to dzwonić...

Gość gość
Może na początek sprawdź czystość filtra w pralce.

Gość gość
Wynajmujemy to mieszkanie razem z pralką. Do filtra nie da się dostać bez specjalnego kluczyka, który ma właściciel. Jutro przyjedzie zobaczyć do pralki, więc o to się nie martwię, nie wiedziałam tylko, jak potraktować to nieszczęsne pranie :)

Gość gość
jeszcze mozesz sprobowac przeczyscic filtr

Gość gość
:)

Gość gość
Już się wypowiedziałam na temat filtra :) bez kluczyka nie da rady, dopiero jutro będzie właściciel

Gość gość
Czytam i widzę... ciemność widzę, ciemność! Gdzie ta wypowiedź, odnosnie filtra? Ale już mnie nie ma. ;-)