Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość błogosławiona

dość ciąży

Polecane posty

Gość błogosławiona

rozstępy, żylaki dupne, samopoczucie jak u chorego, duszność, Rozrastający się brzuch od środka, uciska na wszystko z czym sąsiaduje: płuca, żołądek, miednicę, naczynia krwionośne, dlatego obrzęki, dlatego wychodzą hemoroidy z tyłka, dlatego zgaga i mdłości, dlatego nie możesz oddychać swobodnie. Dawno temu była taka tortura powolne umieranie - wpychanie na pal. Hormony które ryją mózg i całą resztę. Leżysz jak odrażający inkubator. Masz ochotę na sex, ale nikt nie ma ochoty na Ciebie. I to wyjątkowe traktowanie w czasie ciąży, nie tylko że postoisz sobie w kolejkach (zwyczaj przepuszczanie kobiet w ciąży nie istnieje, bo przecież kolejek już nie ma) to jeszcze czasem się ktoś wpieprzy przed Ciebie, bo taki sprytny i obrotny.

Gość gość
Strasznie biedna jesteś. Normalnie wszystkie nieszczęścia na ciebie spadły. Pewnie myślałaś jak to idealnie będzie w ciąży. A tu ... Całe szczęście, że tak nie dzieje się u każdej kobiety. :)

Gość gość
mnie tylko zaparcia denerwują, resztę da się znieść :P

Gość gość
u mnie nic z tych rzeczy. czasem walnę sobie pawika i po sprawie. współczuję :P

Gość gość
hehe a potem masakryczny porodzik jak u mnie i teraz leży koło mnie i się śmiejemy razem z tego co było a kocham go jak tylko można za te moje cierpienia i ...WARTO BYŁO

Gość gość
ja tez tak myslalam ale przezylam mimo ze momentami mialam dosc i chcialam juz zeby bylo po wszystkim ale teraz mam dwu tygodniowego bobasa i teraz sie smieje z moich glupich mysli i ciesze sie ze wytrwalam do konca i mam teraz nagrode i pocieche i bezgraniczna milosc malej istotki takze trzymaj sie a bedziesz sie jeszcze cieszyc

Gość gość
zazdroszczę... ja w ciąży nie miałam żadnych typowych objawów jak ty ale za to miałam permanentnie jakieś uczulenia, egzemy wyskakiwały mi na całym ciele łącznie z powiekami, wszystko mnie swędziało, a katar miałam od kwietnia do października (codziennie zużywałam ok 200 chusteczek)

Gość błogosławiona
tak, tak dzidziuś wszystko wynagrodzi. A wiesz dlaczego? - oksytocyna, kolejny hormon który ryje mózg.

Gość gość
A miłość to jaki hormon bezgraniczna hmmmm nie lubię takich biednych mennnnnczennnnic tylko och ach też bym chciała mieć takie problemy

Gość błogosławiona
a co piniędzy nie masz czy Cie zdradza?

Gość gość
skarbie to co najważniejsze mam i Tobie też tego życzę :)

Gość błogosławiona
ale nie masz "takich problemów " jak ja , a piszesz że byś chciała.

Gość gość
no poużalaj sie,poużalaj ,a niedawno penwi należałąś do "staraczek" i obserwowałas śluzik hi hi niektóre kobiety są tak żałosne,że sie nawet komentowac więcej nie chce

Gość gość
głupia jesteś. Ja rzygałam całą ciążę kilkanaście razy dziennie, nieraz nie miałam siły wracać z ubikacji do pokoju, mdłości 20 godzin na dobę.a na sex ochote miałam i mąż na mnie tez miał. ale tak jak Ty się nad sobą nie użalałam.

Gość gość
rozumiem autorkę, czekam aż to się skończy.. za pół roku.....

Gość gość
autorko pewnie jestes juz blizej konca a to najgorszy czas, dasz rade, potem to juz bedzzie lepiej.powodzenia.

Gość gość
gosciu jeszce pol roku? ojj pewnie mdlosci ci dokuczaja i zly humor.

Gość gość
oj tak, mdłości, osłabienie, wszystko mi śmierdzi