Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ploom

Co oznacza ten śluz?

Polecane posty

Gość ploom

Hej dziewczyny,jestem w 26dc i mam taki śluz bardzo rzadki,ciągnący się,wcześniej był białawy,teraz jest taki mętny albo bezbarwny,jest go dużo,owulację miałam prawdopodobnie w 22dc,wyznaczam ją na podstawie skoku temp i śluzu,okres powinnam dostać za 5 dni,ale co oznacza ten śluz?Mam go traktować jako płodny czy nie?Czy któraś z was miała podobnie?Proszę o jakieś porady :)

Gość plom
jest tu kto? :(

Gość gość
możliwe że owulacja Ci się przesunęła , więc na Twoim miejscu bym uważała... też miałam cykl gdzie w 43 dniu pojawił sie śluz płodny, a ja myślałam że już w ciąży jestem bo miesiaczka nie nadchodziła , organizm to nie zegarek, a mierzenie temp tez nie zawsze sie sprawdza :)

Gość plom
naczytałam się,że taki śluz jest jak jest się w ciąży,z czym,że ja nie współżyję...mój chłopak otarł się tylko raz o mnie swoim penisem ale to było 9 marca,nie wszedł we mnie,ani nie było preejakulatu i wtedy to był 14dc,więc ciąże wykluczam.Do tego mam ten śluz,ból jajników i ból piersi...Czy to na pewno owulacja czy po prostu mam w tym cyklu taki śluz?

Gość plom
Halo??? Jest tu kto??? :(

Gość gość
weź sie doucz , bo widać ze jesteś pusta małolata!