Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

4 miesiace po porodzie odważyłam sie

Polecane posty

Gość gość

wypiąć do lustra i dokładnie obejrzeć moją cipkę i o***t :o moje sromy sa takie wielkie a u wejścia do o***tu mam chyba hemorojda ( cos różowego mi zwisa) wszystko jest takie czarne , wielkie :o byłam ciasna i różowjutka i niech mi nikt nie ściemnia ze po porodzie naturalnym wszystko jest jak dawniej :o :o przyjżyjcie sie sobie, teraz słońce wylazło wiec lepiej widać i nie kłamcie wiecej

Gość gość
A to ty d**ę do słońca wypięłaś? Z***biście. Nie strasz ludzi taką psiochą. BTW z****** prowo

Gość gość
no slonce przez okno swiecilo mam w szafie lustro wiec moglam sie dokladnie obejrzec :o brzydze sie soba :o

Gość gość
przykro mi 🌼

Gość gość
ja mam śliczną i tylko miesiąc po hehe idź do gina

Gość gość
przynajmniej jedna szczera a reszta klamczuch oczywiscie ciasne i nic nie poznac oj klamczuszki

Gość gość
spokojnie dziewczyno, na wszystko trzeba czas. ja 3 miechy po porodzie odwazylam sie na seks. nei jestem idealnie zszyta, mam troche wieksze wejscie do pochwy, ale w srodku z czasem wszystko wroci prawie ze do normy, no powiedzmy ze w 90%. wargi ci tez wroca do normy. proponuje zaczasc cwiczyc miesnie kegla i bedzie dobrze. wierz mina slowo - jestem po jednym porodzie 3,5 roku temu

Gość gość
ale to moja wadżajna i nic ci do tego nawet jak mam kanion i jelita mi zwisają hehe to po co się spinasz

Gość gość
nigdy w 100% nie wroci dzirka do normy, wg mnie to niemozliwe, ale te 90% jest mozliwe i realne , tak bylo u mnie.

Gość gość
sex jest ok ale nie wiedziałam ze wypinając się mój partner ma takie "WIDOKI" !!! ze tez jeszcze mu staje :o :o moze gdyby nie było to takie czarne :o na brzuchu tez mam ciemna kreche :o

Gość gość
Waginoplastyka. Zabieg polega na zwężeniu lub poszerzeniu przedsionka pochwy i samej pochwy, oraz na przywróceniu im odpowiedniego rozmiaru i po kłopocie :)

Gość gość
dobrze że ci jeszcze nie odpadła buhaaaaaaaa sory ale mnie to rozbawiło a mam 8 dzieci i wąską jak dziewica

Gość gość
widać hormony nie wróciły jeszcze do normy -skoro kolor nie zmienił się.