Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość BezRadna590

czuje sie beznadziejna, bezwartosciowa

Polecane posty

Gość BezRadna590

mam 19 lat, a juz sie tak czuje... jestem w klasie maturalnej, a nawet nie wiem czy przejde z matematyki i fizyki... ucze sie, naprawde staram sie, a jednak nie widac tego po moich ocenach.. mature pewnie mam juz zawaloną, bede poprawiac za rok, ale wyjde na nieuka... mam grube nogi, zaczelam cwiczyc, piersi zmalaly mi chyba o rozmiar, a nog nie ruszylo ;( wiec musze przestac... nie ubiore spodniczki w letnie dni, jestem nieproporcjonalna, mam zniszczone wlosy, cere... mimo, ze o siebie dbam ;( pisze szybko, nieporpawnie.. ale tak bardzo mi zle, tak bardzo czuje sie beznadziejna... idą letnie dni, na dworze coraz lepiej, a moja depresja się pogłębia... nei wiem co mam robic, boze.... dlaczego tak trudno jest zyc...

kolejna z problemami z d**y. naucz sie robic ladnie makijaz, o wlosy dbaj, nie farbuj, za jakis czas odzyja, ubieraj sie ladnie i nie zwracaj uwagi na figure, udawaj pewna siebie nawet jesli nie jestes wtedy inni beda mysleli o tobie ze jestes fajna. A stopnie no coz nie kazdy musi byc orlem wiec idz do jakiegos studium jak nie zdasz matury i zdobadz zawod, olej studia bo po nich nie zawsze w Polsce da sie zdobyc dobra prace, a szkoda tracic rok na ponowne przystapienie do matury, postaw na doswiadczenie zawodowe i staraj sie byc najlepsza w tym co robisz a tez osiagniesz sukces. Problem rozwiazany.

Gość gość
Nie łąm sie... tak większość ci napisze :P Słuchaj sama mam problemy z samoakceptacja i najważniejsze żebyś najlepiej wybrała się do psychologa który ci troche pomoże :) idzie wiosna.... wiecej ruchu.. bardzo duzo ruchu.. nie chodzi mi nawet o spalanie kalori ale o to że ruch poprawia bardzo samopoczucie :) tańcz!!! taniec jest najpiekniejszy na świecie!! co do nauki.. też jestem matołem z matmy :P dlatego tez nie udało mi się zdać z niej matury hym hymm ... ale na to nei znam sposobu.. może jakies korki... witmainy na poprawe koncentracji

Gość gość
Mam identycznie.. Na cere najlepsze są zabiegi z kwasem migdałowym :) na piersi to masaż i dobry krem ujedrniający i trochę powiększający biust polecam z eveline-3d effect push up. Na nogi żeby schudły to rób rozciąganie i stawaj jak najczęściej na palcach, rób wyrzuty nóg (kucasz opierasz ręce o podłogę,a nogi łączysz i raz do tylu raz do przodu, potem zmien i na przemian nogami tylko energicznie) rób peeling ciała najlepiej kawa pomieszana z żelem pod prysznic tym wymasuj ciało i umyj się extra gładkie będzie i przyspieszyć krążenie, a za tym idzie wyszczuplenie nóg, na włosy polecam laminowanie siemieniem lnianym bierzesz zaparzone ziarenka ten śluz mieszasz z odżywką do wlosow do spłukiwania i nakładasz na wymyte wcześniej włosy. Nakładasz na godzinę trzynasz włosy owinięte folią aluminiową i ręcznikiem żeby lepiej się wchłonęło i zmywasz letnią wodą już nie nakładasz szamponu ani odżywki tylko odrazu suszysz włosy i prostujesz:) będą mega miękkie lśniące i zdrowe:)

Durna jestes ta wyzej. Od takich cwiczen co ty napisalas to najwyzej delikatnie miesnie wzmocni i ujedrni skore co za tym idzie, a nie schudnie. Chudnie sie od ciwczen kardio a nie silowych, poza tym tluszcz nie spala sie miejscowo!!