Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mamaMama2014

karmiennie MM a pozostałości mleka w piersi

Polecane posty

Gość mamaMama2014

Witam z powodu bardzo małej ilości pokarmu w piersiach karmię MM stąd moje pytanie czy resztkę pokarmu która się wytworzyła w piersiach powinnam odciągnąć by nie zalegała ? czy może powinnam iść do lekarza po lek na całkowite zahamowanie laktacji ?

Gość gość
Jak sie nie robia zastoje to nie musisz. Zaniknie sam. Ja nie karmie 8 miesiecy a jak nacisne to kropla wyplynie.

Gość mamaMama2014
masz na myśli takie jakby grudkowate piersi tak ? nie nie robią się takie czyli w tedy nie muszę odciągać dzięki za pomoc

Gość gość
A co zrobić żeby ani jedna kropla mleka już nie poleciała?

Gość gość
Poczekac

Gość gość
Pewnie trzeba wziac leki. Ja nie ide,mysle o kolejnym dziecku wiec mi nie przeszkadza,a jeszcze jak dowale hormony to moze bede miec jakies problemy? Chociaz to podobno od nadmiaru prolaktyny moze tak byc,jednak cykle mam krotkiw,czuje owulacje i jezeli bede sie starac o dziecko i zajde bez prpblemow to nic nie bede robic,a jak bede miec problem to wtedy bede wnikac.

Gość gość
trochę nie rozumiem jak masz za mało pokarmu a pytasz czy odciągać. Mozę zadaj normalnie pytanie i nie rób z siebie głupiej. Nie karmie piersią czy odciągać resztę pokarmu.