Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Chciałbym być skurwielem, którego pragną dziewczyny :(

Polecane posty

Gość gość

pragną i nienawidza jednoczesnie jak to osiągnac?:(

Gość gość
To jest przywilej, ktory nie kazdemu jest dany. Tylko najsilniejsze geny maja prawo przetrwac w przyrodzie.

Gość gość
Jooo ja też bym chciała... :)

Gość hejter nr 1
osiagnac ten cel jest latwo, wystarczy przestac zachowywac sie jak c**a :)

Gość gość
a opisz swoj wyglad? bo to ma niezmierne znaczneie.

Gość gość
czy jest tu osoba z torunia?

Gość hejter nr 1
wyglad nie ma nic do reczy. Nie sluchaj kafe specjalistow ktorzy zycie znaja tylko z tego co w necie wyczytaja. Znam wielu s*******i, ktorzy uroda nie grzesza (niepelne uzebienie, pokemonowata twarz) a na brak zainteresowania nie narzekaja

Gość gość
jestem kobieta mam slabosc do skurwieli. I nie mowcie ze wyglad sie nie liczy. Patrze przede wszystkim na wzrost - te 180 minimum MUSI MIEC, zebym mogla ubrac szpilki i nie czuc jak zyrafa. Masywna budowa ciala, szerokie ramiona, duze meskie lapska. To dziala na mnie i na inne kobiety bardziej niz miod na pszczoly. I nikt mi nie wmowi, ze jest inaczej. Owszem to charakter utrzymuje - ale wyglad jest "przepustka" do poznania charakteru. Natura, przykro mi.

Gość gość
Badboy sk*****el d**ek nie musi być piękny agresja wulgarność to kręci kobiety bo facet napakowany testosteronem

Gość gość
2014-03-21 17:05:34 [zgłoś do usunięcia] gość Badboy sk*****el d**ek nie musi być piękny agresja wulgarność to kręci kobiety bo facet napakowany testosteronem Super ze wiesz lepiej od nas, co nas kreci.. Z***biscie.. To tak jak ja bym tobie chciala wmowic, ze lubisz okragle, ale ty wolisz szczuple, ale ja wiem lepiej od ciebie, ze ty wolisz okragle kobiety...

Gość gość
Dokladnie, wyglad nie ma wiekszego znaczenia. U mnie na osiedlu jest koles 20pare lat o wyglądzie jakiegos obitego boksera, chudy, ale z ryja widac ze jak bys go zaczepila to by ci przywalil, co chwile go widze z inną

Gość gość
A ja bym tam wolałbyć ciachem nawet takim mamejowatym ale ciastkiem które robi furorę swoją fizjonomią.

Gość gość
a nie lepiej być sobą? sztuczność da się wyczuć, ktoś kto udaje jest sfrustrowany i to też czuc, przez co robi się sympatyczna cipka :) facet który ma pasje, jest zadowolony z siebie choćby nie wiem co( ale nie jakiś zarozumialec ) , jest SOBĄ, nie ma kompleksów tez może mieć powodzenie , jest lubiany przez dziewczyny

Gość hejter nr 1
s******l nie musi byc przystojny zeby zaliczac panienki. Do takiego laski same lgna bo nie potrafia odroznic chamstwa, buractwa i agresji od pewnosci siebie. To mameje potrzebuja wygladu zeby miec szanse na kobiete. S******l zeby miec tabun wielbicielek nie musi ich szukac, wystarczy jedynie by byl soba. Kolezanko powyzej jak tojuz w innym temacie pisalem- to ze dla ciebie najwazniejszy jest wyglad nie oznacza od razu, ze KAZDA ma tak samo jak ty :O

Gość lola11111
s*******ny cos maja w sobie;) no ale z takim to dlugo sie nie wytrzyma:d

Gość gość
Ja potrzebuje wyglądu też dla własnego dobrego samopoczucia.

Gość gość
A co to znaczy byc facetem s_k********_s_y_n_e_m ? bo nie wiem ? taki co przeklina i traktuje ludzi jak smieci ?

Gość lola11111
s*************y n to taki typowy facet;)

Gość gość
vg

Gość gość
Kobiety są coraz gorsze stąd sk*****ysyny mają takie powodzenie