Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mogę być w ciąży?

Polecane posty

Gość gość

Bardzo często współżyje z chłopakiem i od pewnego czasu dziwnie się czuje. Często boli mnie głowa, źle się czuje, bolą mnie piersi i co jakiś czas boli mnie brzuch, czuję się tak jak przed okresem, tylko że na okres jest za wcześnie bo miałam go 12 dni temu. Dla pewności zrobiłam test ciążowy, wyszedł negatywnie, po mimo tego objawy nie znikły. Czy test mógł wyjść źle i mogę być w ciąży ?

Gość gość
hmm a chcesz byc w ciazy

Gość gość
Moja ulubiona seria pytań :D Po pierwsze na test za wcześnie a po drugie skąd my to możemy wiedzieć?

Gość gość
zawsze można być ale bóle głowy i dziwne smopoczucie nie wynikają tylko z ciąży. A poza tym objawy można sobie wkręcić

Gość gość
jak współżyjesz to możesz byc w ciązy a test moze jeszcze nie pokazać. Ale moga byc inne przyczyny takiego samopoczucia. musisz czekać.

Gość gość
nie chce być w ciąży, ale jeżeli bym była to cieszyla bym się z dzidziusia

Gość gość
przecież jesteś w środku cyklu, więc albo miałaś owulacje albo się zbliża :P na twoj bol glowy moze miec wplyw pogoda, a na bol piersi owulacja... test sie robi w dniu spodziewanej miesiaczki, bo do zaplodnienia dochodzi w owulacje ( czyli 14 dnia przed miesiaczka ) , a zeby test cos wykrył to tez dluga droga :)

hmm .. nie napisałaą najistotniejszego czy się zabezpieczacie to po pierwsze , a po 2 jeżeli myślisz często o ciąży to sobie wmawiasz objawy :)