Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość SadLife

Mam wszystkiego dość...

Polecane posty

Gość SadLife

Nikt mnie nie zauważa, nawet rodzice, nie mówiąc już o rówieśnikach, nie mam nikogo komu by na mnie zależało... chciałabym umrzeć, lub uciec jak najdalej stąd :(

Gość gość
to idź sie powieś

Gość gość
tez tak mam, nic mi sie nie chce moglabym zniknac

Gość SadLife
Nie potrafię się sama zabić...

Gość gość
to niech ci ktoś pomorze :)Może jakaś koleżanka czy sąsiad:)

Gość gość
s********j

Gość gość
Współczuję Ci :( Sama kiedyś przez to przechodziłam :(

Gość weriii _
a ile masz lat ?

Gość SadLife
2014-03-21 17:32:36 [zgłoś do usunięcia] gość s********j ____________________________________________________ Ta odpowiedź to krótkie streszczenie tego jak jestem przez wszystkich traktowana :( zawsze samotna, odrzucona :(

Gość gość
A, to dlatego chcesz nielegalnie przyjść do Korei Północnej? www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5875316

Gość gość
też tak mam.. nikogo własciwie.. przyjaciół, znajomych.. tylko tam siostra.. ale cczuje sie niepotrzebna i w ogóle do kitu z czymś takim.. nikt mnie nie chce, nikt o mnie nie myśli, nikt ze mna nie rozmawia.. jestem taka żałosna..

Gość weriii _
Może chcesz porozmawiać ? :)

Gość gość
to bylo do goscia, ktory gadal zeby znajomi pomogli ci w samobojstwie. Ze tez tacy psychole zyja na tym swiecie... Wiesz co, doradze ci moze jedno ZYJ NA ZLOSC TYM PSYCHOLOM, pokaz im

Gość SadLife
a ile masz lat ? _________________________________________________ prawie 17

Gość weriii _
Ja mam 16 i taką samą sytuację jak ty ;)

Gość SadLife
A, to dlatego chcesz nielegalnie przyjść do Korei Północnej?www.f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=5875316 ____________________________________________________ Tak, dlatego. I jeśli zdobędę się na odwage i będę w stanie to zrobić, będzie się dało to zrobię to. Jakby byli tak dobrzy by mnie zastrzelić od razu to miałabym już wszystko z głowy :( A jakby mnie aresztowali to może przynajmniej KTOKOLWIEK na tym świecie by się mną zainteresował :( też tak mam.. nikogo własciwie.. przyjaciół, znajomych.. tylko tam siostra.. ale cczuje sie niepotrzebna i w ogóle do kitu z czymś takim.. nikt mnie nie chce, nikt o mnie nie myśli, nikt ze mna nie rozmawia.. jestem taka żałosna.. __________________________________________________ A co robisz w wolnym czasie? Nie masz żadnych znajomych z którymi się widujesz? Bo ja żadnych :( w wolnym czasie tylko siedzę i płaczę :( A Ty masz przynajmniej siostrę, która Cię rozumie? Ja mam brata, dla którego nie liczę się jak dla wszystkich innych... :(

Gość gość
jestem starsza. mam 19 lat.. I jestem w sumie w beznadziejnej sytuacji.. matura, potem wakacje których nie mam gdzie i z kim spedzac.. nie mam z kim gadac.. nie umiem gadać z ludzmi.. chciałabym miec kogos i w ogóle, ale nie umiem boje się ludzi.. mam siostre, ale ona jest starsza i w ogole ma swoje zycie.. Zle mi, bo nigdzie nie przynależe, nikogo nie mam.. Siedze na necie wiekszosc czasu albo się uczę.. zabijam tym czas i nie czuje wtedy tak tej strasznej samotnosci..

Gość SadLife
weriii _ ja w sumie też mam 16 bo urodziny 17naste będę miała dopiero 2 sierpnia. Też nie masz nawet żadnych znajomych z którymi spędzasz czas? Moje życie wygląda tak: Szkoła(gdzie jestem sama jak palec) - dom - szkoła - dom. Rodzice mnie jeszcze chcieli na jakieś dodatkowe zajęcia wciskać, ale tam jestem podobnie samotna jak w szkole, wi ęc nie mam ochoty chodzić :(

Gość gość
Z jakich województw jesteście?

Gość SadLife
jestem starsza. mam 19 lat.. I jestem w sumie w beznadziejnej sytuacji.. matura, potem wakacje których nie mam gdzie i z kim spedzac.. nie mam z kim gadac.. nie umiem gadać z ludzmi.. chciałabym miec kogos i w ogóle, ale nie umiem boje się ludzi.. mam siostre, ale ona jest starsza i w ogole ma swoje zycie.. Zle mi, bo nigdzie nie przynależe, nikogo nie mam.. Siedze na necie wiekszosc czasu albo się uczę.. zabijam tym czas i nie czuje wtedy tak tej strasznej samotnosci.. ____________________________________________________ Ja w wakacje zawsze jeżdżę tam gdzie aktualnie przebywa ojciec a więc były Niemcy, Indie, Rosja, w tym roku będą Chiny. Nigdy nie byłam na wakacjach z rówieśnikami. Przez całe wakacje podczas gdy inni chodzą na imprezy itd ja siedzę sama przed komputerem, ewentualnie wychodzę gdzieś z ojcem i matką najczęściej na zakupy spożywcze. Zresztą tak wyglda ogólnie moje życie... :( dwa lata starszy brat mną gardzi. Też mi ciężko z tym, że nie mam nikogo i nie ma żadnej grupt do której bym przynależała, nie ma nikogo komu by na mnie zależało, czuję się jak śmieć, chcę już jak najszybciej móc to zakończyć :(

Gość SadLife
ja jestem z Warszawy

Gość gość
O,to tak jak ja :)

Gość gość
Jak masz dużo wolnego czasu,to może poszukaj jakiegoś wolontariatu w Wawie albo jakiejś oazy(jak jesteś wierząca).