Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wysuszona chrypiąca

błony śluzowe

Polecane posty

Gość wysuszona chrypiąca

Od długiego czasu cierpię z powodu wysuszonych błon śluzowych gardła. Pije gluty z nasion lnu, piję oleje, żażywam A + E i nic. wystarczy ze rozmawiam z kimś i po chwili łups - chrypa, drapanie suchość! Macie jakiś sposoby?

Gość gość
Wit A+E nalezy rozgryżć i rozprowadzic po jamie ustnej. Nie pić gorącego.

Gość gość
Dzięki, ale to już wiem. Może jeszcze coś ?

Gość gość
Zapomniałam Ci dodać ze sa w aptece preparaty w areozolu z solą morską,bardzo skuteczne w tym problemie

Gość gość
Dziwne - nawiązanie do powyższego artykulu. Właśnie wczoraj się dowiedziałam, ze miód i cytryna wysuszają gardło. Tak sobie pomyślałam, ponieważ od pewnego czasu pije wodę z cytryną i miodem, ze to od tego i wczorajszą porcję wylałam. A tu dziś znowu czytam coś innego!!! Prawda, że chyba z tym naszym zdrowiem to nikt nic nie wie, wszyscy metodą prób i błędów. Ale dzięki za podpowiedzi.Sól morską stosuje na porządku dziennym, bo mam chore zatoki.

Gość gość
Jest tyle artykułow,wystarczy włączyć dr.google i masz wiedzę,nie trzeba obciążać tym innych.

Gość gość
Pytam się tych którzy też mają taką przypadłość i coś im pomaga.Umiem czytać i to zrobiłam. Wiele rzeczy stosuję i nic nie pomaga. Przeszkadza Tobie ,że proszę innych o rady? Niekoniecznie musisz to być Ty! Myślę, że prawie wszystko co występuje na tym topiku jest do odnalezienia w zasobach internetu. Ciekawe czego Ty tutaj szukasz?