Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość agniecha2014

Kto stosował samoleczenie metodą B.S.M przy żylakach

Polecane posty

Gość agniecha2014

Witajcie Ostatnio dużo naczytałam się o Metodzie B.S.M i zastanawia mnie czy ktoś stosował te metodę przy pozbyciu się dolegliwości trapiących od wielu lat. Mnie chodzi o żylaki (aczkolwiek ich zaczątek, gdyż żyły są widoczne no tak jakbym skórę bardziej przezroczystą miała, ale nie sa to jakieś ciężkie, stare żylska) ale towarzyszy temu siateczka popękanych naczynek i stąd moje zainteresowanie tą metodą. Widziałam na youtubie filmik gdzie wypowiadał sie pan, który dzięki tej metodzie pozbył się miażdżycy nóg (groziła mu amputacja). Metoda ta polega na odpowiednim przykładaniu dłoni do głowy w miejscach do tego przeznaczonych tzn za różne schorzenia odpowiedzialne są inne obszary głowy. Metod jest bodajże 5. Czytałam opinie osób, które pozbyły się dzieki temu m.in. łuszczycy, chorób serca, wszelkiego rodzaju zapaleń, guzków a nawet nowotworów. Kurcze i z jednej strony podchodze sceptycznie a z drugiej ciekawi mnie realność tej metody. bo skoro taka metoda polega na jakimś tam przykładaniu rąk do głowy nie pomogłaby to też by i nie zaszkodziła chyba wiec spróbować warto. Jeżeli ktoś z Was ma doświadczenie w tym temacie (zwłaszcza związane z żylakami i naczynkami na nogach) to proszę piszcie. Chętnie poczytam zarówno pozytywne jak i negatywne opinie i sądzę, że oprócz mnie będzie wielu takich, których ten temat zainteresuje. Opiszcie Wasze sukcesy oraz jak przebiegało to leczenie (chodzi mi o skutki uboczne np pogorszenie stanu) Pozdrawiam i czekam na wpisy

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować