Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onaprzerażona

PORONIŁAM ?!

Polecane posty

Gość onaprzerażona

Okres spóźniał mi się 8 dni ( normalnie miałam regularny ) zrobiłam test i wyszła jedna kreska i 2 bardzo ale to bardzo blada... jednak była .. Dziś o 4 rano dostałam "okres" bardzo obfity i ogromne skrzepy krwi :( czy to znaczy że ... jak w tytule ? jestem mamą 20 miesiecznego synka i chcielibysmy z mezem miec jeszcze dzidziusia nie był to by dla Nas zaden problem/kłopot wresz przeciwnie :( może któras kobietka tak miała ? ja pierwszy raz się z czyms takim spotykam ;(

Gość gość
Matko mam nadzieję ,że nie byłaś w ciaży jeśli jesteś młodą osobą nie powinna tak wyglądać miesiączka . Tak jak piszesz pierwszy raz Ci się tak zdarzyło i jeszcze ta przerwa w cyklu hmm .. nie za ciekawie..

Gość gość
wydaje mi się że to było poronienie

Gość gość
jak jutro zobisz bete to bedzie wiadomo. Jak to była ciąża i porobnienie to bed powinna jeszcze cos wykazac. powodzenia

Gość onaprzerażona
21.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość jak jutro zobisz bete to bedzie wiadomo. Jak to była ciąża i porobnienie to bed powinna jeszcze cos wykazac. powodzenia Co oznacza ten skrót BETE ? ;(

Gość gość
beta HCG test ciążowy z krwi robiony w laboratorium

Gość onaprzerażona
Boże jedyny :( ok .. dziękuję .. :(

Gość gość
zreszta wydaje mi się że jeżeli to ciąża byłato nawet zwykły test ciazowy powinien cos pokazac chociaż to nie pewne. A tą bete powinnaś po 2 dniach powtórzyć żeby sprawdzić ewentualnie czy przyrasta czy spada.

Gość gość
To nie musiala byc ciaza. Tez kiedys nagle moj okres sie zrobil bardzo obfity, z widocznymi kawalkami endometrium, a cykle sie wydluzyly. U mnie to byly problemy hormonalne. Jesli sytuacja sie powtorzy przy kolejnym cyklu to zglos sie do ginekologa. Nie wiem czy teraz jest sens roztrzasac co to bylo, nawet jesli doszlo do zaplodnienia to ciezko nazwac to "ciaza", za wczesnie.

Gość gość
moim zdaniem to zwykly okres ,a blada blada kreskę czesto miałam bez ciązy