Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość matrix1111

PENTAXIM szczepionka

Polecane posty

Gość matrix1111

macie te swoje cuda

Gość matrix1111
www.gif.gov.pl/rep/gif/pdf-y/WS/2014/WS_2014-03-20-002.pdf

Gość gość
Wiem to od 2 tygodni bo probowalam kupic szczepionke i byla niedostepna w zadnej hurtowni na terenie wojewodztwa podlaskiego. Przeczytaj cala liste wstrzymanych lekow i szczepionek,bardzo prawdopodobne ze np.witaminki ktore lykasz tez wycofali. Duzo lekow jest wstrzymywanych a my nawet tego nie wiemy. Dobrze ze wychwycili,ze cos jest nie tak niz mialoby sie okazac po fakcie. przynajmniej pilnuja:P

Gość matrix1111
witaminki dostarczam sobie i swoim dzieciom w żywności, którą nam serwuję każdego dnia. leków żadnych nie przyjmuję, odkąd zwracamy uwagę na jakość spożywanych produktów i odżywiamy się zgodnie z kuchnią 5 przemian nie leczymy się na nic, bo na nic nie chorujemy. pilnują? swojego interesu jak się domyślam, za dużo powikłań po pentaximie było, to dali cichą informację - cichą, bo raczej 90% rodziców woli siedzieć na kafeterii niż zaglądać na stronę gif i tym podobne.

Gość gość
Ja akurat zagladalam na strone gif,bo szczepionki dostac nie moglam. Nic nie bylo,odpuscilam,mialam dowiadywac sie w ostatnim tyg marca,czyli teraz. I widac dali info. Tez nie choruje,tez sie dobrze odzywiam,moje dziecko po pentaximie zadnych objawow nie mialo,a ze moja branza zawodowa to pewna galaz medycyny to nie panikuje jak niektorzy. Wiem jak to wszystko dziala i jak dla mnie taka nowina nie podnosi mi adrenaliny i wzbudza sensacji jak dla ciebie. Spodziewalam sie tego a nawet na to czekalam.

Gość matrix1111
jasne ;)

Gość gość
"odkąd zwracamy uwagę na jakość spożywanych produktów i odżywiamy się zgodnie z kuchnią 5 przemian nie leczymy się na nic, bo na nic nie chorujemy." Nie rozśmieszaj mnie... :o

Gość matrix1111
nic śmiesznego nie dostrzegam w odżywianiu się w zgodzie z miejscem, w którym mieszkamy i odpowiednio do pór roku. a ty widzisz?

Gość gość
A ja dostrzegam śmieszność w myśleniu, że jakieś tam jedzenie robi z was roboty, bo zupełnie nie chorować może tylko robot.

Gość matrix1111
ale chyba nie mówimy o katarze? albo osłabieniu organizmu objawiającym się podwyższoną temperaturą? całe dzieciństwo spędziłam na "od antybiotyku do kolejnego antybiotyku", w dorosłym życiu brałam i sterydy, aż zmieniłam coś w swoim myśleniu, podejściu, wreszcie-w kuchni i nie choruję. ja widze analogię i jakoś mnie nie interesuje, że ty nie ;)

Gość mamamamuska
Aleś gościu palnął:):) Buahahahahaha To oczywiste że prawidłowa dieta dostarcza wszystkiego co trzeba i organizm działa jak należy bez łykania witaminek , ba nawet bez szczepień. Ja podziwiam osoby które pilnują prawidłowego odżywiania bo ja niestety nie jestem w stanie wygrać walki z mężem i dzieciakami:(

Gość gość
A ja całe dzieciństwo spędziłam nie chorując niemal w ogóle (bo katar czy przeziebienie od czasu do czasu to fakt, nic poważnego). Za to np. jak w wieku lat 8 dopadło mnie zapalenie płuc to rodzice na mszę dawali, żebym przeżyła... A odżywiałam się najbardziej sezonowo i zdrowo jak tylko można, bo wychowywałam się na wsi i w czasach, gdzie o pomidorach w zimie nikt nie marzył.

Gość gość
Usr4ny a nie udowodniony, wszędzie te bzdury roznoszą w pył, choćby tu: www.blogdebart.pl/2014/03/12/doktor-jaskowski-znowu-nadaje/

Gość gość
"odżywiamy się zgodnie z kuchnią 5 przemian nie leczymy się na nic" Xxxx Jak zwal tak zwal. Moze byc i kuchnia orientalna i polska oby zdrowa i zbilansowana a jak organizm bedzie otrzymywal wszystko czego potrze uje to chorob nie bedzie. A smiesza mnie co i rusz jakies nowosci,ze niby uzdrawiaja,odkrycie roku itp. A potem znowcos nowego i znow. Ale tak to nie byloby o czym gadac w telewizji sniadaniowej. Skonczcie tez z tym autyzmem. Dzisiaj kazdy moze sobie napisac co chce w kazdym artykule.

Gość gość
A wie ktoś z jakiego powodu wstrzymana? pewnie znowu jakieś przeterminowane były albo jakaś wadliwa seria jak tych w chinach ostatnio, gdzie chyba 160 zmarło dzieci w niby nie wyjaśnionych okolicznościach bo miesiąc, dwa po podaniu szczepionki ale doszli do tego bo faktycznie wypuścili serie wadliwych do obrotu

Gość gość
Napisano ze nie spalnila norm jakosciowych,tzn najprawdopodobniej np.zle sie rozpuszcza,np.niecalkowicie,pozostaja jakies strąty.