Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego wy kobiety jak chodzicie to kręcicie tyłkiem czy to jest w waszej natur

Polecane posty

Gość gość

ze i nie możecie inaczej?

Gość gość
ja krece dupa jak chodze a co? nie podoba sie? jestem mistrzem w kreceniu dupa

Gość gość
czy robisz to specjalnie czy inaczej nie możesz? bo to przez talię i inaczej się nie da bo pośladki przez to pracują raz w lewo raz w prawo

obstawiam, że kobiety nie znają odpowiedzi na to pytanie dlaczego są kręciduupki albo kręcibiodra , w genach ma zapisane kręcenie jednym albo drugim jednocześnie i nie zastanawia się dlaczego kręci tak stworzono kobietę aby kręciła duupką i biodrami , aby kusiła kręceniem a najważniejsze aby była zakręcona , gdy dojdzie do wspólnego ŁUBUDU

Gość gość
ja nie robie tego specjalnie, juz tak mam

Gość gość
ja nie wiedzialam ze krece dopoki mi ktos nie powiedzial, wstyd mi teraz chodzic

Gość gość
bo zauważyłem że jak kobieta idzie to to się samo robi.Jak ma talię to to się bardziej uwidocznia.

Gość gość
kto ci powiedział?

Gość gość
To wynika z anatomii. Im szersze biodra i węższa talia tym bardziej jest to widoczne.

Gość gość
ja mam duza roznice miedzy talia a biodrami, mi zwrocila uwage kobieta ze krece tylkiem i nie byla mila dla mnie, przykro mi bylo

Gość gość
ja mam az 30 cm roznicy i to bardzo widac, teraz po tej krytyce staram sie chodzic inaczej ale nie wiem czy mi wychodzi, pupe mocno sciskam by chodzic sztywno ale nie wiem czy teraz krece mniej bo nie czuje tego sama , w talii mam 65 a biodra 95, to duza roznica no nie?

Gość gość
Bo Ci zazdrościła :) Nie słuchaj wrednych, zazdrosnych bab. To nie Twoja wina.

Gość gość
kobieta kręci biodrami ponieważ chodząc na wysokich obcasach MUSI balansować ciałem, ot cała filozofia

Gość gość
gosc 00;23, dziekuje za mile slowa

Gość gość
mamy bioderka nie jestesmy deskami no hmmm poza wyjatkami doopki sie nam same kreca tak ma byc :) byleby byz przesady

Gość gość
tak dupki same sie kreca, jedne mniej drugie wiecej

Gość gość
moja sie kreci chyba az do przesady, ale to nie moja wina

Gość gość
Bo kobiety inaczej stawiają nogi to znaczy noga za noga i dlatego kręcą . Sprobuj tak chodzić i tez bdz tak chodził mimk ze nie masz talii .

Gość gość
ja stawiam nogi normalnie, nie tak jak modelki, mimo normalnego stawiania nog obok siebie a nie jedna stopa przed druga to i tak zarzucam tylkiem na caly chodnik

Gość gość
To chodzisz po mesku bo to faceci stawiaja obok siebie .

Gość gość
bo noszę ciaśniejsze kiecki poniżej kolan. Stawiając małe kroczki, dupcia i bioderka rytmicznie się poruszają. I co z tego? Przynajmniej to jest milsze dla oka niż facet który chodzi z odstającymi grabami jak goryl

Gość gość
1;58, jeszcze nie widzialam zeby kobiety stawialy stopy jakby sie chodzilo po desce by nie spasc, tak stawiaja tylko modelki na wybiegu

Gość gość
A dlaczego tak modelki chodzą ? Zeby krecic biodrami . Tu nie chodzi zeby jak po desce tylko nie obok siebie calkiem .

Gość gość
jeśli nauczysz się stawiać stopy dokładnie jedną przed drugą prostolijnie, to po czasie kroki wpadną w rytm i bez zastanowienia będziesz tak chodzić. To jest ponoć ( z męskiego punktu widzenia) bardzo seksowne i kobiece :-)

Gość gość
01:49-Bo kobiety inaczej stawiają nogi to znaczy noga za noga i dlatego kręcą . Sprobuj tak chodzić i tez bdz tak chodził mimk ze nie masz talii . -Ale dlaczego wy kobiety tak chodzicie?

Gość gość
bo jesteśmy kobiece. Homo też tak chodzą :-)

Gość gość
01:58-zaraz czyli jak kobieta tak chodzi to chodzi po męsku?Co ty pierdzielisz 02:39-jak chodzenie może być seksowne?jestem mężczyzną i dla mnie nie jest to seksowne.

Gość gość
Bo jesteście kobiece?Bzdury dla mnie to cipowatość. Musiałybyście mieć to w genach. I nie można tego przypisać koniecznie tego mężczyznom którzy są homo tzn. wszystkim homo.Oczywiście są wyjątki a tak w ogóle to każdy chodzi jak chce.