Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Walka

czu uwierzyć, że to ciąża?

Polecane posty

Gość Walka

Witam! Jestem tu gościem i w sumie nie bardzo korzystam z forów ale mam taki problem, którego przed poniedziałkiem nie jestem w stanie rozwiązać. Otóż pod koniec lutego kochaliśmy się z mężem oczywiście bez zabezpieczenia, bo staramy się o dziecko, ze względu na te starania zaopatrzona jestem w testy owulacyjne. Jeden zrobiłam gdzieś około 3 marca i pojawiła się kreska ale słabsza od kontrolnej, no więc zgodnie z podanymi w ulotce informacjami, uznałam wynik za nieważny, 6 marca powtórzyłam badanie testem owulacyjnym i teraz już bez wątpienia pokazały się dwie krechy (niestety męża już nie było - delegacja) 14 marca zaczęłam jakoś dziwnie krwawić - skąpo, bardziej różowo, następnego dnia było podobnie w niedzielę było trochę mocniej, bardziej zaczęło to przypoimnać zwykły okres a w poniedziałek już się wszystko kończyło. Już sama długość okresu mnie zdziwiła, bo przeważnie jest to 5-6 dni ale nigdy 4. Po dniu przerwy na papierze toaletowym zauważyłam śluz podbarwiony krwią, sytuacja miała miejsce dwa razy i więcej nie. Już po "okresie" zaczął mnie dziwacznie boleć brzuch tak jakby coś ciągnęło. Rozmawiałam z koleżanką i podsunęła mi pomysł, że może jednak zaciążyłam zrobiłam test no i faktycznie 2 kreski. Jest piątek nie mam tego jak potwierdzić aż do poniedziałku, ale jak myślicie, czy mogłam mieć owulację wcześniej a test wykrył nie owulację ale wczesną ciążę ( na ulotce jest napisane, że to możliwe), nie wiem czy uwierzyć w to szczęście, nie wiem jak wytrzymam do poniedziałku. Proszę napiszcie co o tym myślicie.

Gość gość
nikt ci tutaj nie odpowie, nikt nie siedzi w twojej macicy. Nie rozumiem po co zadawac takie durne pytania na forum - poczekaj a sie dowiesz... co ci do da, ze teraz ktos ci powie tak jestes? zaczniesz kupowac ubranka przez weekend? :D

Gość gość
owulacja mogła się przesunąć,albo plemniki przeżyć ;) Myślę,że jak test dodatni w tę stronę, to raczej to ciąża, a u mnie też pierwszym objawem były bóle brzucha + piersi, niby jak przed okresem,a jednak inne.

Gość Walka
przecież nie pytam czy wiecie, że jestem w ciąży, tylko czy to w ogóle możliwe nie rozumiem co Cię tak zbulwersowało ...

Gość gość
znam dziewczyne co zaszla w ciaze stosujac tabletki anty I prezerwatywy, znam tez taka co zaszla w ciaze podczas okresu. Wszystko jest mozliwe takze nie zadawaj glupich pytan tylko poczekac

Gość Walka
no dzięki pewnie jakby znała takie dziewczyny jak Ty to bym nie zadawała "głupich pytań", niestety nie każdy ma takie szczęście w życiu...