Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

czy mozna sie odchudzac starajac sie o dziecko

Polecane posty

Gość gość

Za jakis miesiac chcialabym zaczac starania o dziecko.ale chcialabym wazyc przed zajsciem w ciaze troche mniej zadowolona bym byla gdybym wazyla 3 kg mniej, a jak 5 mniej to byloby juz super. Poza tym tak sobie mysle, ze wtedy po ewentualnej ciazy tez mialabym mniej do zrzucenia. Nie chce stosowac drakonskich diet, tylko ograniczyc slodycze i do diety wprowadzic wiecej warzyw, no i nie jesc c pozno. Poza tym chcialabym ze 4 razy w tyg cos cwiczyc , np raz w tyg nordic walking, raz rower i ze dwa razy np jakies cwiczenia z netu tak po 30 min. Wiadomo, ze nie jest pewne, ze zajde w pierwszym cyklu, wiec starania moga troche potrwac i wtedy bym moze troche schudla, ale zastanawiam sie, czy jakbym zaszla w ciaze, a jeszcze o tym nie wiedzizla, to czy takie cw czy dieta nie spowoduja, ze strace to dziecko. Jak myslicie..mozna wprowadzic takie zmiany i troche sie odchudzic, cz lepiej poczekac na czas po ciazy i porodzie?

Gość gość
Z tą dietą w formie zdrowego odżywiania to myślę że jak najbardziej, ćwiczenia w sumie też, ale z nimi może tak spokojniej, bo taka nagła zmiana trybu życia może mieć wpływ na cykl, zresztą nie wiem, fachowcem nie jestem :D

Gość gość
Dzieki za odp i prosze o jeszcze. Dodam, ze nie chodzi mi o jakies ciezkie cwiczenia, bo takich nie lubie, tylko raczej o taki rekreacyjny ruch.

Gość gość
Piszcie dziewczyny co o tym sadzicie

Gość gość
Mi sie wydaje, ze spokojnie mozesz tak robic, to raczej nie powinno nikomu zaszkodzic.

Gość gość
poodnosze temat

Gość gość
Ty nie planujesz odchudzania, a tylko chcesz się pozbyc złych nawyków żywieniowych. To ci z pewnością nie zaszkodzi, podobnie jak ******* świeżym powietrzu. Z tym, że nie wierzę w takie zrywy, szczególnie w tak ambitne plany ćwiczeń:P Dobrze jak raz w tygodniu coś zrobisz.

Gość gość
dobre nawyki żywieniowe o których piszesz, tylko na zdrowie Ci wyjdą w ciąży :-)