Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość whiteandblack

Talent do tańca i za duży tyłek...

Polecane posty

Gość whiteandblack

Mam 16 lat 171 cm wzrostu i 69 kg wagi.2 miesiące temu zapisałam się do grupy tanecznej stylu podobnego do baletu ale tylko troszeczkę. Jest tam dużo dziewczyn z wagą na oko 50 kg. Widzę jak na mnie patrzą... :-( instruktorka też ale bardziej jest pod wrażeniem tego jak tańczę. Nie chwalę się tylko naprawdę jak rozmawiałam z dziewczynami z młodszej grupy w tym zespole to powiedziały, że jak ja tańczę to tak lekko i tak jakbym kiedyś taniec klasyczny tańczyła.I powiedziały że jak schudnę to mimo że nie umiem jeszcze wszystkich kroków to będę świetnie tańczyła. Lubię tańczyć ale czasami się krępuję bo wstydzę się tego że wszystkie ( prawie) są takie chude. Jako dziecko byłam bardzo drobna , teraz zajadam stres i tak wyszło. Robię dzisiaj 5 dzień głodówki , mam 7,5 kg mniej od tej wagi 69 kg , zawsze strasznie szybko tracę kg na głodówce. Planuję jeszcze tydzień głodówki , bo za 30 dni mam występ taneczny. Chciałam Was prosić o opinię , co mogę zrobić żeby utrzymać wagę wychodząc z głodówki i jak nie zajadać stresów? Bardziej mam problem psychiczny bo byłam u dietetyka i powiedziała pani , że w stosunku do wymiarów nadgarstka mam 15 kg nadwagi i moja zdrowa waga to 55 kg i mam drobne kości. Przez tydzień na diecie schudłam 3 kg , nie byłam już potem u niej ale to przykra, długa historia. No więc proszę o radę jak utrzymać wagę do tańca?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować