Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Dlaczego polscy faceci o siebie nie dbają ? Same grubasy albo wychudzone szczury

Polecane posty

Gość 0 Terenia 0
gość "80 procent Niemcow zdradza zony" A skąd masz te statystyki? Z fusów wywróżyłaś? Źródło poproszę 😴 "i wcale nie wygladaja tak rewelacyjnie." Polak do Niemca nawet się nie umywa 😴

Gość gość
Tereniu od 15 lat mieszkam w Niemczech, widze codziennie jak ten swiat tutaj wyglada. Nigdy bym nie powiedziala ,ze Polak nie umywa sie do Niemca. KOBIETA

Gość 0 Terenia 0
Aha, czyli swoje statystyki opierasz jedynie na swoich obserwacjach, tak myślałam 😴

Gość gość
Tereniu ,tutaj naprawde prawie kazdy Niemiec ma kochanke. Nie bede Cie przekonywac, tak jest.

Gość gość
A kto jej tutaj nie ma-singiel. Zapomnialam to dopisac.KOBIETA

Gość 0 Terenia 0
Kobieta - Polacy lubią sobie dopowiadać pewne rzeczy, na mnie Niemcy zrobili bardzo pozytywne wrażenie. Pewnie mieszkasz w nieciekawej okolicy? 😴

Gość gość
a kto kręci najwięcej p****li na świecie? Niemcy :)

Gość gość
Tereniu ,chyba sie nie zrozumialysmy. Ja nie twierdze ,ze oni sa jacys zli,po prostu zyja inaczej , chcialam tylko stanac w obronie naszych polskich chlopakow. Mieszkam w duzym miescie-Frankfurt nad Menem. Miasto bankow-wielu ludzi o roznych narodowosciach. A dlaczego Polacy sobie dodaja- bo sa niestety niedowartosciowani. KOBIETA