Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

test ciazowy znikajaca i pojawiajaca sie 2kreska

Polecane posty

Gość gość

witam mam pytanie bo niewiem jak mam zinterpretowac ten test robilam plytkowy (dodam ze robilam wczoraj a do okresu mam jeszcze kilka dni ) oczywiscie zrobie za jakis czas znow ale : gdy go robilam jakos o 14 to po jakis kilku min od zrobienia pojawila sie normalna kontrolna i lekko rozowa 2 kreska potem po nast 10 min wiem nie powinno sie juz patrzec na niego ale znikla ta 2 kreska a po kilku godzinach jak spojzalam znowu jest ta 2 kreska zachnieta dosyc wyrazna i teraz niewiem jak mam to interpretowac bo znikla ta 2 kreska , takjakby sie test nei mogl zdecydowac hehe ciaza a mozee nie a moze tak :P o co kaman wam tez znikala 2 kreska?

Gość Przyszła mama 2014
moglas powtorzyc dzisiaj rano

Gość bkt
2 kreska nigdy mi nie znikła:P ale koleżance pokazała się po dłuższym czasie jak ją tknęło i wygrzebała z kosza:P 2 kreska była:) mimo że teoretycznie wynik nie ważny to ciąża jednak była:)

Gość gość
dziecko ninja

Gość gość
haha dziecko ninja ;)) oby nie kopalo za bardzo w brzuchu ;)) ah chcialabym zeby sie udalo to nas 7 cykl staran no coz teraz test powtorze ale w dniu spodziewanej miesiaczki niewiem ale serio ta kreska jakas dziwna najpierw byla potem znikla a potem jak juz zachlo na dobre to jest caly czas i widoczna

Gość gość
bkt oby u mnie bylo podobnie chodz u mnie pojawila sie w czasie kiedy powinna ale znikla hehe i teraz caly czas ja widac bo zaschnelo na amen modle sie o fasolke :) 3majcie kciuki

Gość gość
Moze ten jakis felerny zrob drugi

Gość gość
Haha jesli bedzie dzidzius to wyjatkowy jak ten test :) Wszystkiego dobrego!