Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zła na cały świat

Dlaczego nie mogę opanować złości??? Czy powinnam się leczyć??

Polecane posty

Gość zła na cały świat

Jestem potwornie nerwowa, nie wiem dlaczego :( Wszystko mnie doprowadza do szału, nawet najmniejsze rzeczy. Wczoraj np. ojciec po mnie przyjechał i wyszedł po mnie, a ja nie chcialam żeby po mnie wychodził, bo sama trafię do samochodu i zrobiłam mu awanturę na środku ulicy z tego powodu. Zawsze tak jest, nie umiem tego opanować :( co robić?

Gość gość
Zbadać tarczycę...

Gość gość
psycholog zacznie ci gadać głupoty albo przepisze środki uspokajające, to samo co w aptece bez recepty możesz kupić ziołowe, ale droższe. musisz się sama wyciszyć, może na jogę się zapisz

Gość zła na cały świat
Dodam, ze ostatnio mam problemy z miesiączką. Spóźnia mi sie, a od 10 marca miałam juz typowe dla mnie przedokresowe objawy, myślałam, ze za 2 góra 3 dni dostanę okres, a tu nic do tej pory. :( W lutym dostałam miesiączkę 15 lutego, ale było to tylko brązowe plamienie trwające az do marca.

Gość gość
a moze jestes w ciazy?

Gość zła na cały świat
Nie, to raczej niemożliwe.

Gość Haneczkaaaa
13:31 Ma rację

Gość gość
sprawa prosta, patrz mi na usta, powiem to powoli, negatywne emocje są w tobie nie w otaczającym cię świecie ani w ludziach, i nikt nie ma mocy cię zdenerwować, dlaczego, bo ktoś inny na twoim miejscu byłby spokojny, a gdyby emocje były w otaczającym nas świecie to każdy by reagował tak jak ty

Gość zlosnica123
wiesz co ja dziś zrobiłam szłam z zakupów z facetem i tak mnie wkurzył że rzuciłam tymi reklamówkami o chodnik i poszłam