Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lubiaca_sex

pytanie do panów

Polecane posty

Gość gość
Nawet wrażliwcy mają ochotę na bzyk, bzyk ;) a tak na poważanie, to musisz być dla niego wyjątkowa skoro tak powiedział, też na taką trafiłem 4 lata temu, tylko pomimo tego że jest najcudowniejszą kobietą jaką znam, za cholerę nie mogę jej pokochać i nie wiem czemu... a o takiej zawsze marzyłem :(

Gość gość
Wiem, ja tez mam ochote. Ale nie tak od razu, bardziej miałam na mysli czas. Czyli mi przekazal ze jestem wyjatkowa ?

Gość gość
No na to wygląda, pytanie tylko co miał na myśli? Czy po prostu zobaczył że jesteś inna, bo np. jesteś wrażliwa, delikatna, kobieca, skromna, itd... i różnisz się od większości rówieśniczek, czy powiedział tak bo mu się podobasz i wiąże z Tobą nadzieje. Ciężko wyczuć, sama musisz się o tym przekonać :)

Gość do Lara C
a glowa na karku oznacza zaradnosc typu radzenie sobie w swiecie biznesu, dobre auto, fajna chalupe?

Gość gość
no wlasnie tego nie wiem, powiedzial tez ze sie cieszy ze sie poznalismy a tekst pt buziak na dobranoc cos Ci mowi? bardziej nadzieje?:-)

Od czegoś trzeba zacząć.Jeśli wrażliwy facet mówi coś takiego,to dlatego,że uważa Cię za wyjątkową.Jeśli to działa w obie strony,to jesteście na najlepszej drodze do stworzenia czegoś cudnego :-)

Gość gość
Lara madrababka jestes,dzieki

Gość gość
Tego nie da się przewidzieć, być może traktuje Cię tylko jak przyjaciółkę i tego właśnie w Tobie szuka. Nie zakładaj z góry niczego, co ma być to będzie, czas pokaże co z tego wyjdzie. Ja ten swój ideał znam od 4 lat, nawet przez 2 lata sypialiśmy ze sobą, ale za cholerę nie umiałem jej pokochać... jest dla mnie ważna i to bardzo, ale to tylko (albo aż) przyjaciółka, taka prawdziwa i mam nadzieję że na zawsze ;)

Gość gość
No ale nie rozumiem, jak to nie umiales pokochac?

Gość gość
w sumie mi sie nie spieszy, niech sie to rozwija, zobaczymy. Ale niespodzianka, szok

Głowa na karku oznacza intelekt.Nie samym seksem człowiek żyje nawet,jeśli tak jak mnie,męczy go nieustanna ochota.

Gość gość
No i teraz mi dales do myslenia, ale raczej o bliskosc tez chodzi bo mowil ze jest 4 lata sam...

Gość gość
No normalnie, podoba mi się, świetnie było nam w łóżku, świetnie się dogadujemy, 4 lata znajomości, ani jednej sprzeczki, ale nic nie czuje poza sympatią, zaufaniem i pożądaniem. Nie było tego "efektu"zakochania, motylków w brzuchu, szybszego bicia serca na jej widok, itp... zresztą ja sam nie potrafię tego pojąć, nie czuję aby to była ta kobieta z którą chciałbym być w związku.

Gość gość
Poki co zaproponowal wspolnycwypad na jeden dzien... kurcze ciekawe

Gość gość
Nie zastanawiaj się tak nad tym, bo i po co? Ma coś z tego być, to będzie, a jak nie to nic się nie stanie. Ważne abyś miło spędzała czas i była zadowolona z tej znajomości.

Gość gość
Wlasnie wiem, ale jestem w takim szoku..bo to przypadkowe spotkanie:-)

Gość gość
Czasem tak się zdarza, cała magia zauroczenia ;) a po jakim czasie znajomości tak Ci powiedział?

Gość gość
po krotkim, myslisz ze to nieprawda?

Gość gość
Ze mam to coś, że jestem inna od pozostałych..... tego nie można poczuć szybko?

Gość gość
Dlaczego nie prawda zaraz, problem w tym że jak człowiek się zauroczy to czasem zbyt szybko wypowiada pewne słowa, dużo obiecuje, itp... on pewnie w to wierzy, ale może być tak że za 2-3 miesiące jak lepiej Cię pozna, to fascynacja przeminie i zmieni zdanie... oczywiście tak być nie musi i tego Ci życzę :) Nie myśl, korzystaj z życia :)

Gość gość
Racja, dzieki, czas pokaże:-)

Gość gość
Wiosna przyszła i to widać nie tylko na dworze ;)

Gość gość
panowie, sprawia wam przyjemnosc jak kobieta lize wasze sutki czy wklada jezyk do ucha?

Gość gość
jestem sorki ,musiałam zniknąc ,ide zapalic i już wracm napisałam krótki liscik odbierz na kraj..........pl

Gość gość
Język w uchu to nic przyjemnego, ale lizanie sutków super sprawa, moja była pierwszy raz mi coś takiego zrobiła i nie przypuszczałem że to tak cholernie przyjemne:) i lizanie jajeczek uwielbiam bardzo, nawet bardziej niż loda;)

Gość gość
a ja sie zawsze martwie ze panowie nie lubia jak kobieta lize ich sutki, ze czuja sie niemesko i ze to tylko zarezerwowane dla kobiecych piersi. Co jeszcze lubicie?

Gość gość
Drapanie po pleckach;) my jesteśmy pieszczochami i uwielbiamy jak kobieta się nami zajmuje, nie ważne jak byleby tylko to robiła:)

Gość gość
gryzienie, calowanie w szyje?

Gość gość
To wszystko to sprawa indywidualna, ja osobiście lubię jak dziewczyna dotyka i całuje mnie wszędzie gdzie tylko zechce, bo to po prostu jest miłe i przyjemne, czuję się wtedy doceniony i pożądany.... zaspokaja to moje ego;)

Gość gość
mam starszego od siebie faceta i chcialabym dac z siebie wszystko