Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie nadaje się do żadnej pracy. Moje przeznaczenie to bawić się, leżeć, pachnieć

Polecane posty

Gość gość

Pracowalam juz w kilku firmach i wiecie co ? p*****le to :D nie nadaje sie do zadnej pracy, na studia tez nie poszlam, bo nie wiem co bym chciala studiowac, wszystko szybko mi sie nudzi

Gość gość
Zawsze możesz "zachorować" na fobię społeczną. Będziesz co prawda dalej leniem i pasożytem ale przynajmniej inne kobiety Cię zrozumieją :-)

Gość gość
Moglabym byc modelką pozującą do fotek w gazetach, aktorką w reklamie, serialu, celebrytką :)

Gość dwie lewe ręce
Mam to samo. Jestem facetem. I to jest dopiero porażka. Pracowałem w różnych miejscach kilka dni, po których mi dziękowano. Jestem flegmatyczny, powolny, uczenie się nowych rzeczy (nawet najprostszych) przychodzi mi z trudem. To, co największe głąby pojmują w 10 minut, ja pojmuję w dwa dni. Długo za długo. Dwie lewe ręce. Nie potrafię ogarnąć kilku czynności na raz, co też nie podobało się przełożonym. Do tego jestem wątły i słaby, moje mięśnie nie przywykły (bo jak mogły przywyknąć w kilka dni?) do przerzucania worków z cementem czy betonowych bloczków. Wymieszanie wiadra zaprawy to też problem. "Facet jest facetem i zawsze może pójść pracować na budowę" - otóż nie każdy facet. Idealną pracą byłaby dla mnie taka, w której nie musiałbym nic robić, tylko przyjść i odsiedzieć swoich osiem godzin. Zadowoliłbym się najniższą krajową. Niestety nie mam znajomości i takiej pracy nikt mi nie zaproponuje. Na szczęście mama jeszcze żyje i utrzymuje mnie ze swojej renty.

Gość gość
Do tego Tobienie przysługuje "zapadnięcie" na fobię społeczną :-D. P r z e s r a n e masz

Gość gość
ja tez

Gość gość
ja tez sie nie nadaje i szybko mi sie nudzi praca ale jedynie co moge to czesto ja znieniac bo zyc,jezdzic i na przyjemnosci miec musze xxxx To, co największe głąby pojmują w 10 minut, ja pojmuję w dwa dni. Długo za długo. xxxx nie chce Cie obrazac ale w takim razie nalezysz to tych najwiekszych glabow

Gość gość
"Zawsze możesz "zachorować" na fobię społeczną. Będziesz co prawda dalej leniem i pasożytem ale przynajmniej inne kobiety Cię zrozumieją" i to jest post 100/100! Cała prawda o, tzw., "fobii społecznej"

Gość gość
autorka zawsze moze zostac prostytutka,polezy..popachnie..pieniazki dostanie

Gość gość
Kto nie pracuje niech nie je.

Gość gość
Przynajmniej wiesz co chcesz robić, powyższe.

Gość gość
no ja też się nie nadaję do pracy:-ona razie mieszkam u rodziców i oni mnie utrzymują.6 razy byłam u psychiatry,jeszcze 7 i będzie renta;)

Gość gość
Co za lenie wyrastają:-o

Gość gość
no jak koles tak ma to jest tragizm serio na lata ale baba to zawsze moze jelenia znalezc i byc mama i zona ale facet?/ z czego bedzie zyl?jak mamu albo rodzina umrze?

Gość gość
Hehe ja pojełam po 2 latach to co inni po pół roku;)Byłam już na wylocie z roboty.Teraz jestem najlepszym pracownikiem.Warto dać szanse.Tylko ten pracownik musi w czymś innym być szybki i dobry,reszta przyjdzie.

Gość gość
Masz rację. Będziesz wiedziała co chcesz studiować to na to pójdziesz, tak samo jest z pracą. Największy ubaw to mam z tych wiejskich "pracowniczek" co podają talerze, uważają to za Wielkie Osiągnięcie i Pracę przez duże P, a zajmują się tylko pierdołami... strasznie interesująca ta praca musi być....

Gość gość
A ja mam depresję,chyba?:-ototeż nie nadaję się do pracy i niech państwo mi daje rentę.Wystarczy i pokój wynająć za 400 zł a za resztę jakoś przeżyję.

Gość gość
Co znaczy "co podają talerze"?Ja jestem kelnerką,zarabiam 1200 złalee napiwki to prawie 2-3 tysiaki;)tylko trzeba dobrą knajpe wybrać.Kto nie da napiwku,następnym razem ma naplute na żarcie;)

Gość gość
Ludzie weźcie się za siebie i do roboty .

Gość gość
Tak,idź na studia tak ok 40-stki jak się już namyślisz:classic_cool:potempopracuj 5 lat i na rentę i emeryturę.To jest wasz sens życia?

Gość gość
Autorko idź do gina, na pewno masz grzybicę pochwy, dlatego ci tak z niej capi :-O

Gość tez tak
:classic_cool:

Gość gość
no cudnie tak by było leżeć i pachnieć :classic_cool: chyba ?bo never to mi się nie zdarzyło 😭

Gość gość
a tak czasami tak mozna to robic czemu nie :) www.youtube.com/watch?v=dwA2eq3m_c0

Gość gość
Ty glupia pusta i leniwa krowo....

Gość gość
ja tez nie llubie pracowac zwlaszcza dla kogos w domu za to robie wszystko wlascicwie jestem nie zalezna potrafie wiele rzeczy dlatego tez postanowilam byc sama dla siebie szefem bo nie cierpie pracy dla ludzi i gdy ktos mi wiecznie mowi co mam robic a nawet jak robie cos w 100% dobrze to i tak zawsze znajdzie sie jakies goffno ludzkie ktore ci te prace stara sie uprzykrzyc :)