Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Nie wiem co się dzieje PILNE

Polecane posty

Gość gość

Byłam bardzo zagubiona, ponieważ stwierdzili u mnie niepłodność, długo cierpiałam z tego powodu. Zadręczałam się przez to ze chce miec dzieci a nie mogę, popadałam w paranoje. Teraz pogodziłam się z tym ze nie moge miec dzieci choć chce. Od kilku dni sie bardzo zle czuje, są to objawy przypominające objawy ciązowe, ale nie przywiązuje do tego jakis oczekiwan, czuje predzej nieswiadomosc tego co się dzieje z moim ciałem. Narzeczony jak i moja ciężarna koleżanka i szwagierka mowia mi zebym zrobiła test. Ale ja nie chce tego robic, jak już pisałam wczesniej pogodziłam się z tym co stwierdził lekarz i nie chce po raz kolejny się zadręczac i wariować na punkcie dziecka, bo wraz z oczekiwaniem na wynik znów pojawi się nadzieja na ujżenie drugiej kreski, A pojawienie się jednej odprowadzi do tego ze znow prsyjdzie ten czas co kiedyś :(

Gość gość
To wodav nie sa objawu ciazowe...

Gość gość
a na jakiej podstawie stwierdzono u Ciebie niepłodnośc?

Gość gość
To znaczy tak.. kiedyś byłam w ciązy ale straciłam ją i teraz czuje się tak jak wtedy

Gość gość
badaniu usg i hormonów

Gość gość
badanie usg i hormonów to zdecydowanie za mało do zdiagnozowania niepłodności- zrób ten test