Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to jest nawet w sumie śmieszne

Pisałem z dziewczyną, po kilku rozmowach wysłałem foto i zrobiła się niemiła i z

Polecane posty

aczęła mnie krytykować. To jest śmieszne, bo wiedziałem, że coś takiego nastąpi, oczywiście wielka gadka była wcześniej, że liczy się wnętrze. Kiedy Wy dziewczyny zaczniecie mówić prawdę?

Gość gość
Nigdy! :D

Oczywiście nie zaczęła krytykować mojego foto, tylko moje zachowanie w pisaniu, ale jej stosunek do mnie natychmiast się zmienił.

Gość gość
jakas glupia i tyle

Gość gość
Ona dała ci swoją fotę?

Nie dała mi, ale mi na tym nie zależało, traktowałem to jako znajomość i nic więcej, oczywiście pisała mi długie rozprawki o tym, że ona jest dojrzała, nie jest płytka itd, oraz pisała przed podaniem jej tego foto, że wygląd nie ma dla niej znaczenia tylko: "Chce wiedzieć z kim pisze i nie oszukiwać się" to jest stały tekst przed wysłaniem foto. Ja oczywiście wiedziałem, że chodzi jej tylko o to by sprawdzić czy pisze z przystojniakiem i czy warto to kontynuować.

Gość gość
no i co pasztecie dziwi cie to? w końcu w realu nie masz powodzenia

Gość gość
No cóż, ma prawo wiedzieć. Tyle, że powinna postawić sprawę jasno.

Nie, nie dziwi mnie to. Rozumiem to. Wkurza mnie tylko kłamstwo i wyrachowanie( oszukiwanie by wyciągnąć fotę).

Prawo? Na początku zaznaczałem, że chodzi mi tylko o znajomość i o nic więcej.

Gość gość
jesteś wartościowym facetem, szukaj dalej, po co tobie taka ?

Gość gość
Zawierając nawet "tylko znajomość i nic więcej" ma prawo wiedzieć, z kim.

Gość gość
niestety wygląd dużo mówi o człowieku. Przykładowo, na fotce dresiarz wygolony na łyso albo wytatuowany łobuz. gadką przez telefon czy neta łatwo udawać kogoś kim się nie jest, a wygląd jednak troche o nas mowi

Gość gość
wygląd wyglądem ale po co kłamała, ze liczy się wnętrze? wszyscy jesteśmy wzrokowcami....druga sprawa, że piękno jest względne i każda potwora znajdzie swego amatora :D

Gość gość
miało być "że dla niej liczy się wnętrze" znam ludzi, dla których naprawdę wygląd nie ma znaczenia, chyba, że ktoś jest niechlujny, nie dba o siebie itp ale to ciężko wywnioskować ze zdjęcia :)

Gość SnowSand1
ja nie szukam znajomości w internecie bo jestem zbyt nieśmiała

Gość gość
znam dresiarzy wygolonych na łyso. którzy znają na pamięć "odę do młodości" i oglądają "Brzydulę" STEREOTYP brzydki polski nawyk

Chodzi mi tylko o to kłamstwo, a najbardziej mnie wkurzylo to, że po otrzymaniu fotki nie może powiedzieć prawdy: "Nie podobasz mi się, na razie!" Tylko musi ściemniać i obwiniać mnie za inne rzeczy, by się mnie pozbyć.

Gość gość
chciałbyś takiej prawdy ? ok, ty jesteś domyślny i się śmiejesz z zakłamania, ale ktoś inny mógłby poczuć się urażony, a nawet się załamać jeśli ma kompleksy i jest słaby psychicznie. Moim zdaniem lepiej czasem skłamać, żeby kogoś nie zranić.

Wygląd nie liczy się dla niewidomych. I tych, którym się płaci. Jak następnym razem jakaś poprosi o fotkę, poślij wersję na bogato:) Jakieś fajne auto, ciuchy, obok dupa jak marzenie. Wcześniej musisz nienachalnie zaznaczać, że pieniądze nie dają Ci szczęścia:D

Gość gość
wygląd najwięcej mowil o Jacku Kuroniu, tylko on nie udzielal się na forach inernetowych,bo ich nie było,ale przecież żadna nie chciałaby z nim gadac i to bez względu na wiek. Liczy się wnętrze,ale jakie ono może mieć znaczenie, gdy pod uwagę wezmie się także urode.Dlatego nia zal mi tych wszystkich kobiet z nieudanych zwiazkow, bo nikt ich do tych zwiazkow nie zmuszal, same wybraly.Podjely decyzje i ponoszą konsekwencje tej decyzji, swojego wyboru. A na Kuronia skusila się tylko Halina Mikolajska.Widocznie wnętrze było dla niej ważniejsze od urody.

Gość singielka28 lat
Magda imienniczko zrobilabym dokladnie to samo...wtedy najlatwiej poznac bezinteresownosc rozmowczyni :D

Gość gość
ile masz lat?

Gość nie mam faceta nie bez przyczy
lepiej nie wysyłać zdjęć obcym, nigdy nie wiesz do czego mogą być wykorzystane