Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

facet ktory nie pije alkoholu jest strasznie niemeski

Polecane posty

Gość gość

Aż wstyd do takiego się przyznawać

Gość gość
ja wlasnie odpalam 4 browarka :D

Gość gość
Marne prowo albo twoja głupota. Niech cie kilkanaście razy mąż alkoholik uderzy to zmienisz zdanie. Albo niech facet narobi ci wstydu na imprezie bo się spije do zgonu. Niech siedzi z piwem na kanapie jak ferdek kiepski. Albo spędza wieczory na piwie z kumplami zamiast z tobą.

Gość gość
A sama byś nie chciała niepijacego a czepiasz się mnie.

Gość gość
nie pijący a alkoholik i bokser TO DWIE RÓŻNE RZECZY, można pić ale się NIE upić

Gość gość
Albo spędza wieczory na piwie z kumplami zamiast z tobą. x A co w tym złego jak facet od czasu do czasu wyjdzie z kumplami?

Gość gość
wedle kobiecej logiki jest to zle, bo pewnie przykeli sie do niego jakas lafirynda, ktora SILA zaciagnie go do lozka, a przeciez facet jest niewinny :)

Gość gość
od czasu do czasu to pojęcie względne. facet niepijący jest zawsze dyspozycyjny jeśli trzeba będzie nagle gdzieś jechać, wiesz że nigdy go nie poniesie z alkoholem(bo i najbardziej doświadczonym zdarza się upić), nie obciąża budżetu domowego piwskiem czy innymi trunkami, jeśli jest abstynentem to najcześciej też idzie za tym styl zycia

Gość gość
Ja bym chciala takiego nie pijacego , bo pijakow juz za duzo poznalam i zadnego wiecej nie chce :(

są ludzie którzy po prostu nie lubią alkoholu, tak jak można nie lubić jakiś potraw, co w tym dziwnego?

Gość gość
facet niepijący jest zawsze dyspozycyjny jeśli trzeba będzie nagle gdzieś jechać tu prawiczki prawka nie mają

Gość gość
nie obciąża budżetu domowego piwskiem czy innymi trunkam x czyli ma oddać całą SWOJĄ kasę kobiecie?

Gość gość
_BLE BLE_ no to jestem strasznie nie męski Http://BLEBLE.powiedz.to x a pisałes że kiedys chlales i zioło paliłes

gość 19.06 - poza alkoholem nie masz nic na co mógłbyś wydawać pieniądze?

Gość gość
nie, nie ma oddawać całej swojej kasy kobiecie ale można lepiej spożytkowac pieniądze niz alkohol, i to z pożytkiem dla samego faceta. Kiedyś miałam chłopaka, jeszcze w liceum, który był szalonym imprezowiczem i dużo kasy wydawał na weekendowe szaleństwa w klubach i pubach. Jak zaczął interesować się motocyklami i składać swój z kupowanych osobno części to przestał wgl pić i dzięki temu szybciej uzbierał kase. teraz go tylko widuje na mieście, ale motor zawsze lśniący, zadbany więc możliwe że dalej się tego trzyma

Gość gość
[zgłoś do usunięcia] Moorland gość 19.06 - poza alkoholem nie masz nic na co mógłbyś wydawać pieniądze? x jedna butelka johnny walkera miesięczne strasznie obciąża mój budżet, i mam na co przeznaczać kasę

no zasugerowałeś, że nie picie = oddawanie kobiecie wszystkich pieniędzy. ;)

Gość gość
bo napisała że obciąża budżet , czyli że kasę chce kobieta, TO NIE tyczy się też alkoholu, a też chociażby paliwa na wyścig samochód w weekend, napewno kobieta miałaby pretensje na co przeznaczam MOJE pieniądze

wiesz, pieniądze są wspólne i zakładając, że facet ma inne hobby i wydatki to alkohol akurat jest niepotrzebnym obciążeniem.

Gość gość
Moorland wiesz, pieniądze są wspólne i zakładając, że facet ma inne hobby i wydatki to alkohol akurat jest niepotrzebnym obciążeniem. x tak mówią kobiety które nie pracują, oczywiście NIE WYDAJE WSZYSTKICH PIENIĘDZY NA TO ale należy mi się coś od życia i TO NIE JEST obciążenie

jak byłem nastolatkiem to byłem głupi i piłem ale ważne jest że zniechęciłem się do alkoholu

należy ci się od życia alkohol? :D Budżet jest wspólny, bo oboje pracujemy i wkładamy w niego pieniądze. Moim zdaniem kupowanie alkoholu to marnotrawstwo bo nie rozumiem "picia dla relaksu" i nie chciałabym faceta który ma takie "wymagania" od życia.

22.03.14 [zgłoś do usunięcia] gość - Otóż to. Kto nie robi, niechaj też nie je...

Gość gość
gościu zbulwersowany, przecież nikt tu ci nie zarzuca tego twojego johnnego walkera tylko nie zgadzamy się z postawioną w temacie tezą, że facet który nie piej alkoholu jest niemęski

Gość gość
a JA nie rozumiem kobiet które kupują najdroższe podpaski zamiast najtańszych PRZECIEŻ TO OBCIĄŻA WSPÓLNY BUDŻET

to akurat jest kwestia jakości, ale może nie zagłębiajmy się w ten temat. W każdym razie jeżeli ktoś często pije to moim zdaniem ma dziwne priorytety i na pewno nie uważam żeby mężczyzna niepijący był niemęski.