Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

mala czestotliwosc ruchow

Polecane posty

Gość gość

W 22 tc,a byly naprawde bardzo i czesto wyczuwalne

Gość gość
a co ty roisz na forum?? do szpitala sie zgloś? wiesz o czym to moze swiadczyć??

Gość gość
Serce czuje

Gość gość
nie czujesz serca, to Twój puls. konkretnie z tętnicy w brzuchu. daruj, nie ma możliwości żebyś dziecka serce czuła. zwijaj się na IP, lepiej wyjść na histeryczkę niż żałować. wiem po sobie

Gość gość
u mnie bylo tak, ze dziecko przyjeło inna pozycje i kopało w takich miejach że mnej czułam. No ale do lekarza zadzwoniłam i kazał mi sie zgłosic w szpitalu.. tam mnie na wszelki wypadek zatrzymali na 3 dni.

Gość gość
Kikka razy poczulam,ale tak jakby mniej,a dwa dni temu bylam u gina i wszystko okej bylo

Gość gość
glupia baba, u mojej kolezanki po zmniejszeniu czestotliwosci ruchów dziecko zmarło

Gość gość
Po prostu kazali mi nie panikowac bo to dopiero 22 tc,a zalezy jak sie dziecko ulozy,ruchy czuje od 3 tyg

Gość gość
Ja jestem teraz w 22 tyg ! Dla jasnosci:-)

Gość gość
Ja do końca 24 tygodnia miałam nawet jednodniowe przerwy w odczuwaniu ruchów jak się maluch inaczej ułożył. Miałam łożysko na przedniej ścianie co bardzo amortyzuje ruchy. Nie wiem czy w 22tc to już jest powód do paniki, przecież dzidzia jest mała i ma mnóstwo miejsca.

Gość gość
No nastraszyly mnie kobietki wyzej,zwlaszcza ze dwa dni temu bylam u gina i wszystko ok bylo

Gość gość
Martwie sie bo nie rusza mi sie dzis

Gość gość
Zrób sama jak uważasz, ale nigdy przenigdy nie szukaj odpowiedzi na swoje wątpliwości w internecie bo się nerwicy nabawisz. Wiem co mówię, dzięki wujkowi google ciąża była dla mnie traumą a nie radością. Dopiero pod koniec to zrozumiałam. W 36tc miałam taką niedzielę, że syn nie ruszał się od rana. Nawet na moje szturchania nie reagował. O 15 zaczęłam panikować, mąż chciał ze mną jechać do szpitala, ale ja chciałam jeszcze poczekać (gdzieś z tyłu głowy miałam myśl, że jak coś to już i tak za późno i nie chcę tego wiedzieć, bo umrę z rozpaczy). Postanowiłam się wyluzować mimo wszystko, napiłam się kawy i zjadłam ciasto z masą krówkową. I wtedy rozpętało się istne szaleństwo w brzuchu :) Do końca ciąży masa krówkowa była w lodówce i zawsze budziła malucha, a często miałam kilkugodzinne braki w *****ch. Jak się urodził to też mi spał po 5 godzin bez ruchu ;)

Gość gość
No ale ty bylas w koncowce ciazy a ja dopiero 21\22 tc