Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Zawiedzionanina

eks.. jak to eks.. pomożecie?;)

Polecane posty

Gość Zawiedzionanina

W skrócie:) : Byliśmy dwa lata, od szaleńczo zakochany ja również, ale chyba nie tak bardzo jak on.,. burzliwe kłótnie o nic.. rozstania.. ja mega walcząca, to byla ogromna desperacja bo robiłam głupie rzeczy by go odzyskać.. on.. ugięty.. zaczął imprezowa, spotykać się z dziewczynami.. ja również pisałam z jego kolegami/ chłopakami.. czysta desperacja. by zwrócić na siebie uwagę.. W skrócie zachowywaliśmy się jak dzieci..mijają ok 3 miesiące.. cisza.. nic o nim nie słyszę, w przeciwieństwie do wcześniejszego czasu.. wiem od znajomych ze z nikim nie jest, ze skupia się na pracy,że wyjdzie ze znajomymi nic specjalnego.. wiem że gdyby chciał mógłby mieć nie jedną.. Ostatnio go widzę( on chyba musiał mnie wcześniej zobaczyć ) bo nagle szedł ze spuszczoną na dół głową.. by nie patrzeć na mnie mimo ze szłam po drugiej stronie chodnika.. Powiem tak......... mija jutro rok od rozstania a ja nadal go kocham, nie potrafię z nikim innym, a poznałam już po nim wielu chłopaków.. jak myślicie chłopak który jest nadal sam, który był bardzo zakochany, lecz unika NADAL mojego spojrzenia, może jeszcze coś czuć, tęsknic? Czy on mnie zwyczajnie unika i ma to w d ...? Pomóżcie, wypowiedzcie się.. wariuje.. mówili że czas leczy rany ;

Gość gość
po co kłamiesz na początku opowieści, że kochał cię bardziej niż ty jego? kogo chcesz oszukać? siebie czy nas?

Gość gość
Jeśli jak piszesz, poznałaś po nim wielu chłopaków i robiłaś to ostentacyjnie i wyzywająco, to on z pewnością o tym wie. Że było ich wielu. Zresztą - nawet gdyby był tylko jeden, to on już nie będzie nigdy chciał cię dotknąć nawet kijem przez gazetę zawiniętą w szmatę....

Gość gość
No po tym co zrobiłaś to już wie, że z Tobą to będą same kłopoty w życiu, więc unika Cię jak ognia.