Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem z moim chłopakiem prawie 3 lata i nie znam jego rodziny

Polecane posty

Gość gość

Nie chcę naciskać, trochę napominałam, że może wpadniemy do niego... On przyjeżdża do mnie praktycznie co weekend. Już dobrze zna moją rodzinę. Ja u niego byłam może 2 razy, gdy nikogo nie było. Ja wiem, że on mieszka w klitce, nie dogaduje się ze swoją rodziną a ja mam całe piętro dla siebie ale zaczynam się trochę obawiać. Ile to można ciągnąc? To nieco dziwna sytuacja mimo wszystko :( Nie mamy wspólnych znajomych. Dziś wieczorem wyszedł na piwo z kumplami, nawet gdyby mnie zdradzał to nie mam od kogo się dowiedzieć :(

Gość gość
a jestes pewna, ze dla niego to tez zwiazek?

Gość gość
Uh no tak, a co jak nie związek? Mówi mi praktycznie codziennie, że mnie kocha, razem byliśmy na wakacjach. Tylko nie znam jego rodziny. A moje uwagi na ten temat lekceważy. Trochę się przyzwyczaiłam, trochę mnie to martwi.

Gość zapend
może zbyt szybko poszlas z nim do lóżka i on sie tak latwej dziewczyny wstydzi rodzicom przedstawic

Gość gość
facet 23 lata, jesteś chory psychicznie? Przecież to nawet nie jest zabawne. Idź być trollem gdzie indziej.

Gość gość
Poszłam z nim do łóżka po półtora roku. Jestem z pełnej rodziny a on nie. Jego rodzeństwo jest z drugiego związku... Moja rodzina jest lepiej wykształcona, lepiej stoimy finansowo.

Gość gościówa25
mialam identycznie!!!! pierwsze raz do domu mnie zabrał chyba po 5 latach, jego mame widziałam kilka razy wcześniej. nigdy nie naciskałam bo też klitka i myślałam że się może wstydzi.no ale w koncu mnie zabrał, byłam kilka razy i luz