Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Jestem bardzo zmęczona ale nie mogę zasnąć :(

Polecane posty

Gość gość

Nie mam nic na sen :(

Gość gość
Ja nie śpię od lat ,dasz wiarę ? Bezsennośc jest straszna .Wszyscy w domu spią a ja obiady w nocy gotuję i teraz piszę na kafe .

Gość gość
Zaorac Ci klina na szybki sen ?

Gość gość
Napij sie cieplego mleka i sie polulaj:-)

Gość gość
lufe se strzel. najlepszy na sen jest szampan.

Gość gość
jakbyscie ztyraly sie robota to bysce spaly jak trole ahhahah ale na v bezrobociu tak jest

Gość gość
tak kiedys miałam byłam tak styrana prace ze ze zmęczenia nie spałam 3 tygodnie, idz do lekarza po leki nasenne, jedyne co moge polecic to zając sie czyms co cie zmęczy tj. cczytanie ksiązek, układanie ubran w szafie, zmywanie byleby nie komputer bo od tego nie zasniesz, o dziwo mi kiedys pomagała gorąze mleko gotowane z cebulą

Gość gość
Um, jestem studentką. A nie bezrobotną babą w bamboszach. Dziś pół dnia robiłam z matką w ogrodzie, drugie pół dnia sprzątałam dokładnie całe mieszkanie a wieczorem popracowałam trochę nad projektem... Denerwuję się czymś, sama nie wiem. I jeszcze bardziej denerwuje mnie ten problem ze snem, kiedy ja naprawdę chcę zasnąć! Zgasiłam światło, tłukłam się tak godzinę i nic.

Gość gość
Ziolowe tabletki uspokajające w każdej aptece bez recepty.Podobno potrafią być skuteczne.

Gość gość
ktos polecal gotowane mlekoz cebula hahhaha wypij to szpital masz na bank hahahhaha kapiel w letniej wodzie a jak to trwac bedzie dluzej to leki na sen ps znam to nic nie pomaga

Gość gość
Na jakim bezrobociu ? Człowieku myslisz ze tylko bezrobotni nie moga spac -?

Gość gość
też mam ten problem od ok 8 lat ciężko zasnąć,wstać rano przykro,domowe sposoby nie działają,leków brać nie chcę bo obudzić się,mi po nich trudno,najgorsze jest to,że ja np.nie potrafię nawet zasnąć jak inni np godzinkę po pracy czy w wolny dzień i cholerną trudność mam jak zasnę standardowo ok trzeciej w normalny dzień wstaję o 6 lub przed 7,ale jak ktoś/coś obudzi mnie o 5tej to nie zasnę tak samo w wolne dni, mogłabym spać do południa,nie,coś stuknie,puknie obudzę się i już nie zasnę.

Ja nie mam na ogół problemów ze spaniem, ale dzisiaj jakoś tak wyjątkowo, przytulam się z pluszakiem i nic. :)