Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kolacyjka123

mieszkanie męża

Polecane posty

Gość wiosna juz
Czy myslisz, ze te wszystkie kobiety , ktore zostaly oszukane na pieniadze przez swoich facetow to myslaly inaczej? Ta dziewczyna, ktora stracila samochody lub Twoja znajoma? Tez byly one pewne, ze moze inni faceci sa wyrachowani, ale nie ich wlasny.

Gość gość
a mnie się zdaje, że on się do nowego związku szykuje - i rodzice o tym doskonale wiedzą - teraz trzeba tylko cię wykiwać z kasy i to ty dostaniesz pozew o rozwód! ani się obejrzysz!

Gość kolacyjka123
wiem, ze haslo "mi by sie to nie zdarzylo" jest czesto mowione na wyrost Jak widac nie wierze mu az tak, bo kasy nei dałam i nie dam. A co do tego, ze szykuje sie zmiana żon - to jak to sie ma do wielkiej poboznosci jego mamy i biegania do kosciola srednio 4 x tydzien ? No ale jesli taki jest plan to sie nie uda w calosci, bo z kasy sie nie dam wykiwac ;) Za ciezko na nia pracuje. A prawda jest taka, ze jak bedzie mial klopoty to rodzice sie na niego wypną, juz tak było wiele razy i mogl liczyc tylko na mnie, teraz juz nie bedzie mogl Skoro ich wybrał to niech do nich s*******a !!

stanie na tym, że on zostanie bez mieszkania bo mu rodzice zabiora:D i będzie chciał mieszkać w mieszkaniu kupionym przez Ciebie powiedz mu to W ogóle żałosny koles

Gość gość
MADRA JESTES!!!! on sie przygotowuje na rozwod, bys nic nie dostala,i swoja kase utopila, nied ajs ei nabrac,najgorszy wrog to maz czy zona bow szystko o sobei wiedza

Gość kolacyjka123
a wiesz bella, zebym sie wcale nie zdziwila Jakby tak sie stalo Jego mamusia lubi pieniazki wydawac wicej niz ma :D a takie mieszkanko :D jak znalazł extra kasa Ale to by byla super nauczka dla niego Ale jesli dojdzie do tego, ze ja kupie mieszkanie i tam zamieszkam to bedzie to juz po zakonczeniu tego zwiazku I do mnie to on bedzie mógł wpasc na herbatke z wizyta ;) Bo licze, ze moze rozmowa, ktora zamierzam z nim odbyc odniesie pozytywny skutek - ze wrocimy do tego co BYLO ustalone zanim sie wmieszala ta stara suka

Gość wiosna juz
Mojej kolezanki facet bardzo rozmodlony, katolik. Bardzo czasto chodzi do kosciola, a jednoczesnie ta znajoma juz niejeden raz zostala przez niego pobita bo,, zupa byla za slona" Czestotliwosc chodzenia do kosciola nie ma sie do tego jakim kto jest czlowiekiem, wiec nie sugeruj sie tym.

Gość kolacyjka123
nie dam sie oskubac , bo troche juz zycia za mna i jakieś tam doświadczenie mam, ale boje sie, ze jakby to bylo 10 lat temu to bym sie dała oskubac jak glupia gąska Czasem to dobrze ze czlowiek zarabia wiecej jak jest troche starszy ;)

Gość wiosna juz
Tak, mieszkanie kup dopiero po rozwodzie, abys nie musiala sie z nim dzielic.

Jesli masz jeszcze jakieś nadzieje na związek z nim dalszy to wymagaj właśnie pełnej starej wersji ustaleń a nie nowej okrojonej:D Właśnie, uważaj aby mieszkanie które kupisz nie zostało uznane za wspólne, kupuj po rozwodzie a oszczędności schowaj. Chyba, że macie rozdzielność, nie pamiętam czy pisałaś coś na ten temat. GŁupi jest jak matki się posłuchał Ja mam 10 lat mniej niż Ty a już dzieciństwo nauczyło mnie , że nie wolno ślepo wierzyć ludziom, nawet bliski zwłaszcza jeśli mowa o finansach Nie daj się, kupisz swoje własne i nie będziesz się oglądała na niego;-)

Gość gość
dlaczego po rozwodzie? przecież maja rozdzielnosc majatkowa, wiec to bedzie tylko autorki

Gość wiosna juz
Nie jestem prawnikiem, nie wiem jak dziala prawo w Polsce w tym wzgledzie i nie mam pojecia, czy moze istnieje jakas luka w prawie itp.

Gość gość
A co do tego, ze szykuje sie zmiana żon - to jak to sie ma do wielkiej poboznosci jego mamy i biegania do kosciola srednio 4 x tydzien ? xxx nie znasz polskich zakłamanych katolików? Pan Bóg osobno, a szczęście synka osobno!

Gość gość
nie potrzeba luki w prawie, bo sa jasne przepisy ;)

Gość gość
kolacyjka123 60 tys to tyle co trzeba wlozyc w mieszkanie mam na mysli plytki podlogi lazienka itd A potem meble sprzety itd wiec to wyjdzie troche wiecej docelowo Teraz trzeba ok. 60 tys I nie jest to klitka, dla mnie 2 sypialnie i salon to jest ok mieszkanie jak na pare Z innej beczki,twoja wypowiedz nie wnosi nic do tematu, zatem wracam do podziwiania swojej 500metrowej willi z marmuru smiech.gif --- Nie ośmieszaj się już dłużej. :D Popatrz co sam nabazgrałaś we wcześniejszym poście: kolacyjka123 Uklad byl on kupuje mieszkanie, potem przenosi na mnie polowe, ja wykanczam i mebluje od poczatku do konca, jak wstepnie podliczylam to mi wyszlo w okolicahc polowuy wartosci mieszkania I byloby uczciwie, on kupil ja wykanczajac je wlozylabym rownowartosc ok polowy wartosci mieszkania Zreszta jemu to odpowiadalo, sam tak nawet wymyslil A potem ..

Gość gość
A co do tego, ze szykuje sie zmiana żon - to jak to sie ma do wielkiej poboznosci jego mamy i biegania do kosciola srednio 4 x tydzien ? ' znam takiego co to pielgrzymki zalicza co roku,a rodzinę porzucił dla kochanki,więc nie przypisuj im w ogóle pobożności

Gość kolacyjka123
w sumie racja, choc ta kobieta mowi o sobie, ze ma u Boga spcejlane wzgledy za to ,ze tak sie meczy w zyciu Meczy sie, bo zaszla w ciaze w wieku 17 lat i ma pretensje do calego swiata,ze zycie zmarnowala

Gość gość
i kogo jeszcze znasz?

Gość gość
pogoń oszusta

Gość gość
i kogo jeszcze znasz? \ znam dziwkę żonatego, chcesz wiedzieć więcej?

Gość gość
a to fajnie, bo ja znam kochanke, ktora stala sie zona. a zona stala sie bylym wspomnieniem :D :D 🖐️

Gość gość
Stanie w kościele czyni człowieka wierzącym tak samo jak stanie w garażu czyni go samochodem.

Gość gość
i kogo jeszcze znasz? znam dziwkę żonatego, chcesz wiedzieć więcej? x no pewnie że tak :D dawaj ze szczegółami :D

Gość gość
a to fajnie, bo ja znam kochanke, ktora stala sie zona. a zona stala sie bylym wspomnieniem smiech.gifsmiech.gif xxx Masz lafiryndo bujną wyobraźnię :D:D:D

Gość gość
a to fajnie, bo ja znam kochanke, ktora stala sie zona. a zona stala sie bylym wspomnieniem smiech.gifsmiech.gif xxx Masz lafiryndo bujną wyobraźnię :D:D:D

Gość gość
a to fajnie, bo ja znam kochanke, ktora stala sie zona. a zona stala sie bylym wspomnieniem ; byłas jego d*****,kim teraz jesteś?,nieważne żona była,jest i będzie żoną-/chyba,ze mają rozwód kościelny/a jeśli są dzieci,to tym bardziej zawsze razem uwazaj, abyś ty nie została wspomnieniem:)

Gość gość
gość i kogo jeszcze znasz? znam dziwkę żonatego, chcesz wiedzieć więcej? x no pewnie że tak smiech.gif dawaj ze szczegółami smiech.gif x no co nagle taka cisza zapadła? strach obleciał? :D co z tą dz/i/w/k/ą? :D

Gość gość
to ale macie malzenstwo:O zero zrozumienia,osobne pieniadze, mezus pisdus plastus przy maminej sukience. Niech idzie po co Ci taka niedojda,rozstanie to dobre rozwiazanie

Gość gość
tesciowe są toksyczne,zaśpiewaj jej "teściowo,ty stary rowerze,tylko pedałów ci brak",jaką bronią wojuje,od takiej zginie autorko,zadbaj o 'informacje",włącz co nieco,mogą ci się przydać