Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

ile czasu na organizację wesela?

Polecane posty

Gość gość

pytanie z czystej ciekawości. Ile czasu minęło albo minie od momentu zaręczyn do ślubu?

wszystko zalezy od tego, czego para wymaga. najdluzej na sale sie czeka my zaczelismy przygotowania w polowie stycznia, wesele w lipcu

Gość gość
my jesteśmy zaręczyli się 2 lata temu, a ok 8 miesięcy temu zaczęliśmy planować ślub na lato tego roku. nie koniecznie zaraz po zaręczynach musi być ślub :)

Gość gość
Ja zorganizowalam wszystko w niecale 3 miesiace i bylo dokladnie tak jak chcialam ale mialam tez sporo szczescia chociazby z restauracja, ktora baaardzo mi sie podobala.

Gość gość
my mamy 4 miesiace do cywilnego i 5 miesięcy do kościelnego. Chcielismy od razu zorganizować i zacząć robić dzieci :) Największy probem to zgrać salę i zespół, 2 tygodnie i się udało już zarezerwować salę, zespół, hotel dla gości, fotografa, florystkę, zamówić suknię ślubną. Tempo ekspresowe, ale ja lepiej działam jak jestem ograniczona czasowo.

Gość gość
My chcielismy pod koniec sierpnia sie pobrac, jeszcze nic nie zaczelismy zalatwiac, wiemy tylko mniej wiecej jak chcielibysmy zeby to wszystko wygladalo. Myslicie, ze sie wyrobimy czy lepiej na przyszly rok to zostawic?

Gość gość
jeśli zgracie salę i zespół to jest to do zrobienia.

Gość gość
u nas od zaręczyn do ślubu minęło 1,5roku, a za przygotowania czyli rezerwacje sali, zespołu, foto i kam zabraliśmy się jakoś miesiąc po zaręczynach

Gość gość
Nie chcemy zespolu, tylko dj'a. Najbardziej sie martwie jednak fotografem. Pewnie wszyscy dobrzy maja juz cale lato zaklepane... No i jakas fajna sala jeszcze by sie przydala.