Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Miłość jak z bajki

Polecane posty

Gość gość

Istnieje coś takiego w ogóle? Taka miłość.. Jak nigdy..

Gość gość
Nie jest możliwa, ponieważ kobiety nie są zdolne do głębszych emocjonalnych relacji.

Gość czy mam coś do stracenia
Dokładnie ja starałem się coś takiego dać, ale kobieta 2 x w życiu to zepsuła. To dlatego, że kobiety nie potrafią kochać i liczą centymetry wzrostu oraz pieniądze.

Gość poijhgvcdfrtyhnjm
Wy ch**e jedne, to że wybieracie jakieś szmaty nie znaczy, że wszystkie kobiety takie są. Ja przeżyłam taką miłość jak z bajki, kocham faceta nad życie i nie jest jakimś super przytojnym bogaczem, po prostu kocham go bezinteresowanie, on też mnie bardzo kochał, tylko niesttey miłość się wypaliła, z jego strony... więc czy teraz mam prawo uważać, że wszyscy faceci nie są zdolni do uczuć?? Każdy facet którego poznałam w końcu się wypalał, czy to znaczy że mogę tak mówić o każdym?? Ja jestem kobietą, która nie patrzy na pozycję materialną, społeczną, kocham na całego, oddaje się na całego i moja miłość się nie wypala po kilku latach i co?? Jakoś nie spotkałam mężczyzny który by mnie za to wychwalał pod niebiosa. Zwykle przestaje ich to obchodzić i przestają się starać...

Gość gość
Ale rozprawke walnelas. PS. Też musisz być niezłą kobietą skoro kochałaś kilka razy.

Gość poijhgvcdfrtyhnjm
Kochałam dwa razy, bo może Cię to zdziwi ale miłość nie jest tylko jedna na całe życie. I widzisz najpierw się użalacie a jak napisałam, że są kobiety które są zdolne do uczuć to sobie ze mnie drwisz. Poza tym co to za drwiny, byłam w dwóch związkach dlatego, że wcześniej facet też mnie odrzucił, dla nowych wrażeń mimo, że byłam mu oddana. Najpierw narzekacie na kobiety a jak się znajdzie taka która nie jest oziębła to sobie żartujecie :/