Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

od kiedy wraca plodnosc po cc

Polecane posty

Gość gość

Minelo 6dni od cc a my sie juz kochalismy.strupki idpadly czuje sie super nuc mnie nie boli wiec soribowalismy.maz nie konczy w srodku,karmie piersia(sciagam laktatorem ,przystawiam mala,raz na dobe ma podawane 50ml mm. Czy jest waszym zdaniem duza szansa na ciaze?

Gość gość
Ty pytasz poważnie? pomijam juz fakt, że jestes w połogu, a mimo to współżyjesz, ale czy zdajesz sobie sprawę z konsekwencji, jakie moga mieć miejsce, gdybyś tuż po cc zaszła w kolejną ciążę?

Gość gość
Ja nie ryzykowałabym, chyba że chcesz być w ciąży. Znam kilka przypadków kiedy kobieta zaraz po porodzie /w ciągu kilku tygodni nawet/ zaszła w kolejną ciążę. Karmienie piersią nie przeszkodzi w zajściu w ciążę.

Gość gość
karmienie piersią to żadna antykoncepcja, ja pierwszy okres miałam 3 miesiące po cc i tak jest duża szansa zajścia w ciążę

Gość gość
Co wy się dajecie wciągać, 6 dni po cesarce i ona już daje się bzykać??? I już jej się rana zagoiła...Prowokacja.

Gość gość
nie koniecznie prowokacja, mam równie mądrą koleżankę,ona też tydzień po cc się czuła super i bzykała z mężem

Gość gość
ja p*****le, ja do miesiaca po cc nie moglam sie wyprostowac a co dopiero bzykac

Gość gość
A jakie ci strupki odpadly? Ja nie mialam zasnych strupkow,w 6 dobie mialam zdejmowany szew.i czulam sie juz dobrze ale zeby sie bzykac jak krew leci i to sporo? Ja mialam owulacje 4 tyg po cc. Mi wtedy wrocila plodnosc mimo ze tylko i wylacznie kp. Co 2h i tylko raz w.nocy przerwa 3h.

Gość gość
skad leci krew? nie rozumie tego zdania w ogóle "ze tylko i wylacznie kp. Co 2h i tylko raz w.nocy przerwa 3h."

Gość gość
Kp to chyba karmie piersia