Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciezarna przyszła mama

jak czuć sie kobieco

Polecane posty

Hej dziewczyny wiem, że to trudny temat i zawsze sądziłam ze ciężarna kobieta emanuje kobiecością. Jestem w 16 tygodniu a ciąża jest zagrożona od samego początku więc lekarz zabronił mi ćwiczyć no i wiadomo że z powodu rozwijającego się maluszka urósł mi brzuszek i nie mieszczę się w swój normalny rozmiar (ps. jeszcze nic nie przytyłam a brzuszek mam strasznie duży) , nie ma szans na seksowne łaszki, do tego zakaz chodzenia w szpilach. Nie mogę iść do sauny, solarium (co czyniłam fakt raz na 3-4 tygodnie ale uwielbiałam te chwile.) Gratis mam zmienione leki na alergie wiec niestety ciągle mam katar i łzawią mi oczy (no cóż słabsze ale bezpieczniejsze) więc nie maluje się bo i tak to zetrę bądź się rozmaże. Nie mogę pracować lekarz kazał mi dużo leżeć i jak już nie mogę wytrzymać to bardzo spokojne spacery. Oczywiście kontakty z mężem też ograniczone od początku. Czuje się jak worek -zmęczony, zasmarkany służący tylko jako inkubator. Kocham oczywiście swojego maluszka i dla niej/niego mogę znieść wszystko. Kochane mamusie/ przyszłe mamusie poradźcie co mogę zrobić żeby poczuć się bardziej atrakcyjna kobietą.

Gość gość
rób loda mężowi, leż goła w łóżku, chodź nago po domu, pozwalaj się mężowi masturbować z finałem na piersiach - zakładam że piersi masz fajne, a nie worki leżące pod pachami

yyyy.... może ktoś się wypowie, ktoś normalny proszę

Gość gość
jestem normalny, a jakie masz piersi. wtuliłbym się w nie chętnie