Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ELunia 321

czy dzisiejsze dziewczyny muszą być takie wullgarne i wredne?

Polecane posty

Gość ELunia 321

czasem sie wcale nie dziwię że faceci nie moga sobie znaleźć kobiet skoro większość pije gdzie popadnie, pali, uprawia seks z byle kim... mam znajomą która jest tak dwu licowa że czasem nawet boję się przy niej powiedzieć co lubi na obiad xD i to przeklinanie.. jakby myślały że będa fajniejsze... jakieś wypaczone są coraz bardziej.... chyba se za bardzo uczepiłam :D

Gość gość
zgadzam się z tobą, też tego nie lubie w dziewczynach.

Gość ELunia 321
uff.. a już myślałam że przesadzam :)

Gość gość
ja też zauważam to samo. Idę ulicą, przede mną dwie niby normalne zwykłe dziewczyny. Zaczynają mówić: k****, ale słońce k***a n*******la. ja jebię no w h*j

hehe dokładnie, co chwile k***y z ust leca ale niby chcą być postrzegane jako damy

Gość ELunia 321
no to nie jest wcale fajne :/ nie powiem.. też przeklne czasem w domu.. ale nie tak perfidnie przy ludziach... a osttanio jeszcze idzie sobie taka.. wystrojona w mini do połowy pośladków w 15 stopni na dworze xD klnie przez telefon i kopci jeszcze tą fają... niektórym to brak chyba jakiegoś wychowania i samokontroli... biedni ci faceci ...a te szare dobre myszki siedzą w domkach i sprzątaja :D

Gość gość
kiedyś nawet takie lubiłem, gdy było takich mało, bo to było coś oryginalnego, a teraz to jest powszechne, więc już nieciekawe, i oryginalne staje się coś przeciwnego