Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

paulina8585

seks a dziwny napływ śluzu,płynu w pochwie zaraz po stosunku

Polecane posty

Witam, mam pytanie na które ciężko będzie odpowiedzieć nie widząc tego na żywo. Uprawialiśmy wczoraj seks z moim chłopakiem, zabezpieczyliśmy się prezerwatywą. Wszystko było w porządku do momentu w którym on dochodził. Przed samym wytryskiem wyszedł ze mnie i prezerwatywę zapełnił już po za mną, po czym zauważyłam w okolicy pochwy dosyć znaczną ilość płynu/śluzu który miał kolor biały/przezroczysty, był śliski i trochę go ze mnie polecialo -jakoś tak więcej -(nigdy wcześniej tego nie miałam) . Pierwsza myśl to to że gumka pękła i ten płyn na mnie i we mnie to sperma (wyglądało podobnie). Zdjęliśmy prezerwatywe, sprawdziliśmy ją oglądając bardzo dokładne wyglądała na całą, dla pewności wzięliśmy ją pod wodę i napełniliśmy. Wyglądało na to że prezerwatywa jest cała i nie przecieka, nie zsunęła się z członka, ale gnębi mnie teraz ten dziwny płyn/śluz skąd on się wział i co to mogło być ? Jestem przed owulacją, dzień wcześniej miałam przezroczysty, ciągnący z domieszką białego śluz. Szukając w interencie nie natknęłam się na podobny temat, nie wiem czy jest możliwe to żeby był to orgazm jeśli nie czułam żadnych objawów towarzyszących temu zjawisku. Niektórzy piszą ze to kwestia mocnego podniecenia ale nie wiem co o tym mysleć. Boję się że była to sperma, mimo że wyklucza to prezerwatywa która była nie uszkodzona.

Gość gość
tak to jest jak sie dzieci biora za sex.stad ten sluz. i do tego przed owulacja jest go wiecej.

Gość gość
podniecilas sie i stad ten sluz,mialo byc

Gość gość
Napełnił cię płynem.Dostał się do twojego źródła miłości i wypłynęła goraca lawa.

Gość gość
miałaś przy tym jakieś nieprzyjemne objawy? swędzenie albo pieczenie? Ew