Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

nie potrafię się zakochać w cudownej dziewczynie

Polecane posty

Gość gość
Nikt mnie nie pociąga , totalna niechęć do wszystkiego.

Gość gość
szkoda mi jej i ciągle się boję o to że zrobie jej krzywdę, nikt mnie nie pociąga ale ona jest po prostu niesamowita. Chcę wreszcie poczuć jakieś uczucia!

Gość gośćA
może za bardzo chcesz? Spędzaj z nią miło czas i nie myśl tyle o tym... Chcenie od razu fajerwerków jest dziecinne :]

Gość gość
Rób co uważasz. Ja powiem ci tylko, że znałam kiedyś kogoś podobnego,kto mnie niewiarygodnie skrzywdził. Nie powiedział od razu prawdy jak ty i tak zwodził. Ja się zakochałam,a potem już tylko cierpiałam z tego powodu. Nie życzę tego tej dziewczynie.

Gość Diagnoza8765
"gość poczucie humoru , styl zachowania, głos, charakter, poglądy polityczne, to jak się porusza, to jak mówi, oczy, usta ,włosy. Jej śmiech, opiekuńcze spojrzenie, wyrozumiałość, cudowna figura, idealny wzrost. Skromność, że jest bardzo uczciwa, ludzka, ma serce da dłoni i jest zdolna wybaczyć chyba wszystko. Potrafi się przytulić i jak nikt inny być przy mnie". Przecież to bardzo proste. Nie pociąga Cię, bo to dobra, miła dziewczyna. Ja tak samo mam - podobny do Niej charakter i mimo powodzenia wciąż jestem sama. Wszyscy jak ćmy lecicie do tych kobiet, które Was nie szanują, gardzą Wami i pomiatają. Znajdź taką, a będziesz miał do niej pociąg i uczucie jak wulkan. Najwyżej stracisz przy okazji godność i może kilka zębów, ale co tam - ważne, że nareszcie będziesz miał emocje. Wielu z Was jest takich samych, pogadacie, jakie jesteśmy wspaniałe i idealne, po czym pójdziecie gdzie indziej.