Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gosc1234567

garnitur dla pana młodego

Polecane posty

Gość gość
moj maz tez chcial jakis nietypowy kolor,jasny ale ja mu wybilam z glowy takie pomysly,on normalny garnitur uzyje na pogrzeb i potem nie trzeba kupowac innego ,tylko dla mnie kreacje

Gość gość
Krawat, zdecydowanie!! Mucha do garnituru to silenie się na indywidualność w stylu ekscentrycznego & znudzonego Angola... W efekcie Pan Młody zamiast jak elegancki mężczyzna, wygląda jak klon K***in Mikkego :// Czyli niegustownie i pretensjonalnie.

Gość gość
TYLKO I WYŁĄCZNIE MUCHA

Gość gość
Mucha?? a może komarek?? Bzzzzzzzzzzzzzzzzzzz :D :D :D Mucha do garnituru = zdziwaczały doktorek, zamiast faceta z krwi i kości.

Gość gość
g***o prawda

Gość gość
Jedno i drugie jest ok. Co kto lubi. A propos "latania" i "bzzzzzz", to tutaj co chwilę przylatuje taka jedna Pani, która ma fobie na punkcie much i obsesje, żeby innym je wybijać z głowy. Przy okazji opowiadając zupełnie nietrafione historie. A przecież alergię można leczyć! :PPP

Gość gość
haha dobra wypowiedź :D

Gość gość
Teraz to jak chodzę na wesela, nie ma przymusu jeśli chodzi o krawaty !!! mojej koleżanki facet u siebie na ślubie wybrał ostatecznie pas smokingowy ( komplet razem z mucha) i całkiem ładnie to wyglądało, wcześniej zastanawiał się nad krawatem , ale wolal być oryginalny :D wtedy jeszcze kupował w www.evita.com.pl, może coś wpadnie Ci w oko :)

Gość gość
To zależy od tego jakie są dodatki panny młodej :) krawat i mucha mogą być w każdym kolorze :D ja jestem fanką fioletu i poza tym że miałam bukiet z bzów, mój mąż miał muchę w tym kolorze :) Wszystkie dodatki znalazłam w jednym salonie :) Przyszłam ze skrawkami materiału do salonu evity, gdzie Panie dobrały mi idealny odcień muchy :)

Gość gość
spadówa ze spamem!! nie ma to jak odgrzewać tematy sprzed wieków, żeby wcisnąć linka z adresem jakiejś firmy z Pikutkowa Górnego...