Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gość

Mój mąż ma do mnie pretensje że

Polecane posty

Gość gość

Niekiedy jak idziemy ulicą i idzie jakaś fajna babka to pytam się męża: "w*****abyś ją?", ale wyłącznie po to bo ciekawi mnie czy mu się podoba. W gazecie też mu niekiedy pokazuję i ostatnio powiedział żebym mu dała spokój i że nie, nie w******łby. A ja na to: "no ale spójrz dobrze". I on się obraził. przecież nie chcę aby to robił, tylko chcę się dowiedzieć czy mu sie taka kobieta podoba. W związku z tym pytanie do innych żon: "też tak macie, czy tylko ja takie pytania zadaję?"

Gość gość
chore pytanie!! co on ma odpowiadac i jak on ma traktowac takie pytanie?? Jak chcesz wiedziec czy sie podoba czy nie to zapytaj: podoba ci sie? Bo jesli twoj maz jest normalnym uczciwym facetem to moze mu sie podobac, ale nie koniecznie bedzie chcial ja w*******.

Gość gość
no ale ja chce wiedzieć czy mu się podoba na tyle żeby ją przleciał.

Gość gość
jestes naprawde tak glupia czy udajesz?

Gość gość
czy serio sie go o to pytasz, czy masz taka fantazje, ze bys sie faceta o to pytala - wychodzisz na niezle ye/bn/ieta idiotke :O

Gość gość
widać mąż ma do ciebie morze cierpliwości,zadajesz jemu pytanie zupełnie w takiej formie,że z osób które"znam"pasowałoby do przemka23/k****a nastroszonego,idiotyczne pytanie.Kulturalniej i prościej zapytać"podoba ci się?",ale jeśli co rusz bombardujesz męża takim pytaniem, to ja się nie dziwię ,że go wkurzasz.

Gość gość
idż do psychiatry,zanim nie jest za póżno

Gość gość
brzmi to jak maso/chizm lubisz się tak katować? lepiej zacznij zaglądać za przystojnymi facetami a nie dręczysz człowieka

Gość gość
Ja też bym się k***iła gdyby facet co chwilę pytał czy w*******abym jakiegoś bo po prostu nie mam ochoty ****** innych i rozumiem powiedzieć to raz ale nie powtarzać po sto razy.

Gość Niebieskooookaa
współczuje facetowi takiej prymitywnej i wulgarnej baby